Co se děje "za zrcadlem"? Aneb na Jáudělám z druhé strany

Co se děje "za zrcadlem"? Aneb na Jáudělám z druhé strany

Ahoj, Jáuděláci!

Zamýšleli jste se někdy nad tím, jak vlastně to Jáudělám funguje? Co všechno se musí učinit, abyste se stali naším spokojeným uživatelem, mohli si zveřejnit inzerát, představit se kupujícím, zaujmout a prodat? A jak můžete prodávat ještě více?

Nebo vy, co už u nás nakupujete – jak nakoupit přesně to, co potřebujete? Jak najít toho pravého prodejce pro vás?

Z dobrých obchodů u nás na Jaudelam.sk vznikají trvalé spolupráce a dobré vztahy či přátelství.

 

Každé ráno jsme skvěle naladěni a přichystáni vám pomoci

 

Jak udržet na webu zdravé prostředí, dohlédnout, aby bylo vše, jak má být, ať už legislativně, účetně, klientsky nebo prostě “lidsky”, o to se stará nadšený tým programátorů, pracovníků klientského servisu i kreativci a marketéři. Na našem portálu vytváříme maximálně fér prostředí pro prodávající i pro kupující. Záleží nám na tom, aby se vám u nás líbilo, abyste rádi tvořili či nakupovali hodnoty vytvořené přímo v Čechách, českými hlavičkami a ručičkami – čili lokálně, protože věříme v lokálnost a podporu našeho “domácího trhu”.  Pouze tak si dokážeme navzájem pomoci.

Na toto všechno myslíme za vás a snažíme se stále kráčet tři kroky (ano někdy i roky) dopředu. Co vše se peče a vaří v naší “laboratoři za zrcadlem”, tedy na druhé straně vašeho oblíbeného portálu?

S každým nákupem u nás na jaudelam.cz  (ačkoli to tak nevypadá) je spojena široká spirála administrativně / ekonomických úkonů. Od vystavení faktury, přes zákaznický servis při řešení problémů, jednoduchých či složitějších otázek, přes reklamace, vystavení dobropisů, posílání plateb, kontrolu, administrativně-technické zabezpečení, pravidelné aktualizace a mnohé a mnohé další.

Náš zákaznický servis si umí vychutnávat i život “offline” na našich pravidelných týmovkách. ?

 

Co se děje například na takovém zákaznickém servisu?

Děvčata ze zákaznického servisu jsou pilné včeličky, se kterými jste v kontaktu nejčastěji. Pracují pro vás v plném nasazení denně na LiveChatu a jsou vám k dispozici pomoci vám denně od 9:00 – 12:00 a 13:00 – 17:00 (16:00 v pátek). Na rozdíl od některých jiných portálů náš livechat opravdu funguje a opravdu je vám odpovězeno pokud ne hned (ano některé požadavky nelze vyřešit rychlostí blesku, ale děláme vše proto, abychom byli co nejflexibilnější). Offline pracují dokonce i přes víkendy a svátky, aby se nestalo, že něco vážně uvízne v spleti emailů a požadavků.

Odepisujeme na emaily, kontrolujeme a schvalujeme inzeráty, aby měli alespoň základní správnou formu a jednoduše se daly zakoupit kupujícím – protože upřímně, to co je jasné tobě, nemusí být jasné druhému. Nevhodné či chybné inzeráty opravujeme, navrhujeme vhodné formulace. Dohlížíme na dodržování obchodních podmínek, řešíme reklamace a spory. Pomáháme vám s prodejem či nákupem.

Kreativa nám jde v týmu a na sladkém dopingu ještě lépe

 

Aby si vynikl a prodal více

Aby se vám u nás líbilo a prodali jste co nejvíce, pomáhá vám i náš kreativní tým – snažíme se vás propagovat na našich sociálních sítích, kde přibývá aktuální obsah, informujeme a vzděláváme vás na blogu, připravujeme s vámi rozhovory a mikrovizitky, takzvané testimonialy. Vymýšlíme kampaně firemní i uživatelské, různé soutěže, výzvy, abychom si všichni zpříjemnili pracovní den a zároveň ukázali i ostatním, jací jste šikovní a co umíte. Nastavujeme kampaně pro facebook, google, optimalizujeme SEO a leccos možné i nemožné.

Připravujeme pro vás obsah na míru, na blogu řešíme aktuální témata, které rezonují nejen s naším zákaznickým servisem – neboť vás máme rádi a hledáme cesty, jak vám pomáhat a usnadňovat vám vaši aktivitu u nás.

 

Naši “ajtýčkáři” s “big bossem” v plném nasazení
Pevná ruka programátorů

Možná se vám to nezdá, ale “z druhé strany” je systém komplexní obrovský kolos, který řídí tým šikovných a soustředěných programátorů v čele s naším tvůrcem “velkým bossem”, bez nich by se nepohnulo nic. Proto jsme vděční, že je máme, a že dohlížejí na hladký chod všech těch milionů malých koleček, které se musí správně otáčet, abyste vy mohli prodat a vydělat, popřípadě vybrat si a nakoupit.

Když budete scrolovat na jaudelam.cz, najdete věci, které jen tak jinde nenajdete. Jsme neobvyklým spojením nikdy nekončící kreativy a možností virtuálního prostoru a to vše za takových podmínek, aby si tak prodávající i kupující mohli uplatnit veškeré příjmy nebo výdaje v účetnictví.

Jsme rádi, že jste s námi, vážíme si našich šikovných prodejců i spokojených kupujících. Pokud ještě nejste členem naší komunity, registrujte se zde a začněte vydělávat či nakupovat na Jaudelam.cz  hned teď.

Pokud máte dotazy nebo návrhy, nebo jsme dokonce v zapomněli napsat něco důležitého, kontaktujte nás na info@jaudelam.cz