Grafik Design je s námi spolu již 5 let, co mu dala spolupráce s Jaudelam.cz?

Grafik Design je s námi spolu již 5 let, co mu dala spolupráce s Jaudelam.cz?
Kdo je Design, řekni nám něco o sobě, co děláš, kde žiješ?

Ahojte, jmenuji se Patrik, je mi 24 let a na jaudelam.cz prodávám pod nickem “Design”. Žiji v Hurbanove, kde jsem si založil reklamní agenturu, která oslaví 1.1.2018 1 rok.

Na jaspravim.sk a jaudelam.cz prodáváš již 5. rokem. Proč si začal s prodejem na Jaudelam.cz? Jak ses k němu dostal, co ti dává, v čem je pro tebe spolupráce s Jaudelam unikátní?

Přesně tak jak říkáš, uběhlo již 5 let a zdá se mi jako by to bylo nedávno. Ještě jako student na střední škole jsem si chtěl co to přivydělat a tak jsem hledal na netu. Do té doby jsem však nevěřil, že i přes internet se dá vydělávat. Začínal jsem na Jaspravim.sk, které jsem objevil takříkajíc náhodou a tak jsem klikl na odkaz. Prohlédl jsem si celou stránku, kdo co prodává, a byla tam možnost i prodeje grafických prací, což mě velmi zaujala. Asi takovým největším unikátem je, že se tam registrují kupující z různých koutů země, kteří chtějí něco ušetřit, ale také získat kvalitní služby. Nejde tak jen o lokální klienty ve vašem okolí. Dalším unikátem je, že jsem dostal objednávky od velkých firem o kterých bych ani neřekl, že se na jaudelam.cz registrují. Líbí se mi, že i tyto firmy hledají alternativu levnější koupě a mnohdy to skončilo i dlouhodobou spoluprací.

Máš nějakou zajímavou zkušenost nebo příhodu s jaudelam.cz, o kterou by ses chtěl podělit?

Samozřejmě. Pokud si nakloníte zákazníka na svou stranu a je s vámi spokojený a důvěřuje vám, tak mnohokrát se stalo, že službu jsem dodal ještě před dokončením a tak jsem měl na účtu peníze o něco dříve, což mi velmi vyhovovalo 🙂 máte o to větší motivaci pracovat.

Jaké jsou tvé nejblíže plány do budoucna? Čemu se věnuješ, co chystáš?

Plány do budoucna se už takříkajíc naplnily. Našel jsem si tu externího grafika, kterému zadávám menší projekty, které já z časového hlediska moc nestíhám. Chystám prodej reklamních předmětů, triček, hrnků s vlastním potiskem a velkoformátový tisk přes jaudelam.cz

Co jedinečného by si o sobě chtěl prozradit?

Večer u sklenky kvalitní whiskey jde práce lépe … 🙂