Máte prázdnou peněženku? Zkuste mikropráci

Máte prázdnou peněženku? Zkuste mikropráci

Umíte například psát texty, péct koláče, mluvíte anglicky, německy, rusky či hebrejsky, dokážete ušít kalhoty, budete venčit pejska, umíte věštit budoucnost, či zvedat telefony? Využít svůj čas a potenciál můžete i přímo z domu, tam kde bydlíte, aniž byste opustili své město, vydělat na tom a zároveň pomoci.

Na druhou stranu, pokud něco potřebujete, z více než 20 tisíc aktivních nabídek si určitě vyberete. “Malé firmy mohou ušetřit náklady na potenciálního zaměstnance, který by později ve firmě už nenašel uplatnění. A pokud by si na danou službu objednal větší firmu, stálo by ho to podstatně víc. Mikropráce otevírá prostor pro realizaci běžným lidem bez podnikatelských ambicí. Pro menší firmy je zase jednorázová pomoc touto formou efektivnější,” hodnotí Mirka Števková, zakladatelka portálu jaudelam.cz. Na stránce najdete nabídky nejrůznějšího charakteru. Od grafických prací, přes výrobu web stránek, výrobu vizitek, log, sloganů, básniček, originálních dárků, pohlednic až po služby překladatelské, spisovatelské, PR a mnohé další.

Jak jednoduše podnikat na webu a získat náskok před druhými?

Portál Jaudelam.cz vám přináší několik tipů jak na to. Momentálně se hledají lidé, kteří umí programovat webové stránky, zvedat telefony, pracovat s exelovskou tabulkou, psát básničky, starat se o Facebookové skupiny, či plést svetry. Práce přes internet nezná hranice města ani státu. Vaše služby můžete nabídnout tisícům firem a uživatelům.

Jak se k vám dostanou peníze?

O výdělek se bát nemusíte, protože peníze platí kupující za služby předem. Od vás se na oplátku očekává, že nabídnutou službu i dodáte.

A následně jsou peníze vaše. Takto nemůže přijít o své peníze ani prodávající ani kupující. Dosud zaužívanému modelu dobírky, kde je vystaven riziku jak prodávající tak kupující, zdá se, odzvoňuje.

Co to stojí?

Počáteční náklady nemáte žádné. Stačí se zdarma zaregistrovat,  nabídnout pro kupující zajímavou službu a můžete vydělávat již zítra. Čím kreativnější služby nabízíte, tím získáte větší náskok.

Kolik je možné vydělat?

 Inu, nejlepší si vydělají svou šikovností i více než 13000 Kč měsíčně!

Výhody mikropráce

  • Příjem navíc při zaměstnání, který potěší a pomůže
  • Jednorázová nebo opakovaná práce z domova prostřednictvím internetu,
  • Do cca 30000 Kč ročně není nutné příjem zdanit,
  • 100% bezpečnost vyplacení výdělku nebo vrácení platby pokud služba není dodána
  • Možnost podnikat bez toho, abyste potřebovali živnost nebo dohodu na začátku
  • Alternativa pro firmy, jak levně nakoupit nejrůznější služby a přitom získat fakturu přímo do účetnictví