Nezůstávejte v tom sami - najměte si virtuální asistentku!

Nezůstávejte v tom sami - najměte si virtuální asistentku!

Ahoj, Jáuděláci,

žijeme v době, kdy se virtuální svět stal nedílnou součástí našich životů.  Nahrává tak vzniku nových povolání a profesí. Jednou z nich je například profese, která si klade za cíl pomáhat podnikatelům a živnostníkůmí  s konkrétními pracovními úkony, a tou je Virtuální asistentka. Virtuální asistentky pomáhají odbřemenit podnikatele od zatěžující administrativy, ovládají různé administrativní i asistenční práce, některé se specializují například i na správu webů a podobně. 

Podívejte se na našem portálu jaudelam.cz do rubriky: Virtuální asistent. Najdete tam pestrou nabídku služeb v tomto oboru. Např. administrace webových stránek, rešerše na internetu, vyřizování korespondence a různé jiné. 

Nemusíte přijímat další zaměstnance, kteří by vám tuto práci zajistili. Obraťte se na některého z prodejců, kteří na našem portálu inzerují. Poskytnou vám rychlé, kvalitní a cenově přijatelné služby.

Pokud máte chuť sami takové služby nabízet, přidejte také svůj inzerát. Mezi základní znalosti, které byste měli mít, patří práce ve Word, Excel, sociální sítě, dobré komunikační schopnosti apod. Výhodou je také znalost cizích jazyků.

Ilustrační foto: Pixabay