Tradiční práce je nuda – vydělej si konečně tím, co tě baví

Tradiční práce je nuda – vydělej si konečně tím, co tě baví

Trendy mikropráce začaly v tomto období, kdy je takříkajíc “každá koruna dobrá” nabírat na obrátkách. Lidé začnou být ještě více kreativní. Jsme v období, kdy velké společnosti chtějí nakupovat levně a malé ještě levněji přičemž požadavky na kvalitu se neustále zvyšují.

Průkopníky v zahraničí jsou například známý Freelancer.com, který razí trendy od cca roku 2002, kdy o mikropráci či sdílené ekonomice nebylo ani vidu.

V naší zeměpisné lokalitě je to jaudelam.cz, kde si ZADARMO můžete přidat svou službu nebo produkt a začnete vydělávat.

Nejde zde však o “skládání per nebo lepení obálek” jak by si někdo možná myslel. Možnosti jsou opravdu neomezené a závisí často od kreativity samotných prodávajících.

Z nouze ctnost nebo trend?

Před několika lety byla práce z domova vnímána negativně – spíš byste dostávali litovné pohledy, dnes jste v pozici, kdy mají lidé tendenci Vám závidět, že “nemusíte chodit do práce”. Takže v každé době, která se jinak mění rychleji, než bylo běžné, je to úhel pohledu.

Spektrum toho, co můžete na portálu nabídnout je neomezené. Stačí si zjistit o co je zájem a poptávka, nebo jej novou službou vytvořit. Pokud ještě váháte tak vězte, že nepotřebujete žádné speciální dokumenty, abyste začali nabízet své služby.

Ano, mikropráce má i další výhody!

  1. Žádná pracovní doba, pracujete, když máte čas.
  2. Žádné dojíždění do práce. Stačí počítač s připojením na internet.
  3. Nemusíte se nic nového učit, protože nabízíte to, co dokážete nejlépe.

Takže pokud máte pár hodin týdně čas, zkuste se zamyslet, zda je lepší dívat se na televizi nebo nabídnout své schopnosti celému Česku.

Mikropráce však neznamená i mikro výdělek. Právě naopak. Vydělat si můžete podle své šikovnosti a své kreativity.

Firmy hledají možnosti jak ušetřit, ale zároveň kreativní řešení pro své problémy. Nedivte se proto, pokud najdete na jaudelam.cz největším portálu na mikropráci v Česku lidi, kteří nabízejí odpověď na smysl života, přepis tabulek do excelu, powerpoint prezentace (které vy tak nesnášíte dělat), reklamní letáky, správy Facebook-skupin, založení firemních, či soukromých blogů apod.

Nabízejte to, co tedy umíte nejlépe. Ať už budete překládat texty do angličtiny nebo stát na křižovatce s nápisem, stanovte svou cenu přesně a jasně.

Neváhejte a přidejte si inzerát na jaudelam.cz  – je to ZDARMA.

Stránka, která změnila způsob nakupování služeb na webu, se stala místem působení kreativců, freelancerů, kteří prošlapávají cestu “nové době“. 

Nakupuj, prodávejte a vydělávej bezpečně!