Tvůrce webů 00dusan00: Díky Jáudělám.cz nemusím pracovat v žádné agentuře

Tvůrce webů 00dusan00: Díky Jáudělám.cz nemusím pracovat v žádné agentuře

Ahoj, Jáuděláci, dnes vám v rozhovoru představíme šikovného webdesignera a grafika od Žiliny, kterému nabídka služeb na Jáudělám doslova změnila život. Nevěříte? Čtěte dále:

1. Kdo je 00dusan00, řekni nám něco o sobě, co děláš, kde žiješ?

Mé uživatelské jméno je 00dusan00. Jak jste si správně z mého nicku odvodili, jmenuji se Dušan. Mám rád minimalismus, elegantní design a funkčnost. Proto se vždy snažím, aby moje práce navíc i dobře vypadala, i správně fungovala. Rád chodím do přírody resetovat mysl, uvolnit tak prostor dalším nápadům a možnostem, jak se nadále zlepšovat.

Má práce mi umožňuje věnovat se i plavání, kterému věnuji skoro všechen volný čas. Drží mě fit, závody mi dodávají adrenalin a moje prosezené hodiny za PC tak kvalitně kompenzovat :).

Žiji kousek od Žiliny, avšak místo, odkud pracuji často střídám. Mám rád změnu a progres. Proto občas o sobě říkám: “nedržím se trendů, tvořím nové”. Ne vždy se mi podaří vytvořit nový trend, ale na úrovni mých projektů, se vždy snažím mým klientům dát kromě “zaručených designů” i něco navíc, něco originálního. Tím si udržuji kreativní myšlení při práci na každém projektu, do kterého se pustím.

2. Čemu se věnuješ, jak ses k tomu dostal?

Ze všeho nejvíc se věnuji tvorbě webů a e-shopů. Rovněž i grafice, která k tomu neodmyslitelně patří. Dostal jsem se k tomu asi 10 let dozadu, když jsem si založil svůj malý blog. Sám jsem si vytvořil jednoduchý web a postupně se s nim hrál.

Tehdy jsem netušil, že se učím docela hodnotnou zručnost. Dnes už umím vytvořit téměř jakýkoli web. Dlouho jsem dělal weby jen pro malý okruh lidí, spravoval nějaké menší weby, sem tam udělal nějakou grafiku. Avšak nejvíce zkušeností a možnost se prosadit jsem dostal hlavně díky jáudělám.

Bez tohoto portálu bych asi seděl někde v nějaké agentuře a pracoval na nudných projektech. Doslova, neboť asi 3 roky zpátky jsem se měl zaměstnat v jedné reklamní agentuře v Žilině, jenže tím, jak na jáudělám chodilo více a více lidí, kteří potřebovali vytvořit web za rozumnou cenu, jsem dostával stále více objednávek, a tak jsem si řekl, co tím ztratím. Nabídku jsem odmítl a naplno pracoval z domu. Bylo to jedno z mých nejlepších rozhodnutí.

3. Proč si začal s prodejem na Jáudělám.cz? Jak ses dostala k Jáudělám, co ti dává, v čem je pro tebe spolupráce s Jáudělám unikátní?


Začal jsem ze zvědavosti. Jaké by to bylo něco vytvořit a vydělat na tom? Tak jsem si založil účet na jáudělám. Začal s jednoduchou grafikou a postupně své služby rozšiřoval. Samozřejmě jsem zkusil podobné portály, avšak pouze zahraniční, protože Jáudělám je jediný kvalitní portál tohoto typu, který znám. A mohu říci, že vždy se mi nejlépe prodávalo právě zde. Je tu skvělá podpora, kvalitní systém inzerce, hodnocení, zobrazování nabídek a podobně. Mám to tu velmi rád.

Jáudělám je unikátní v tom, že se každým rokem rozšiřuje a stále více lidí hledá řešení právě zde. Je zde množství kvalitních prodejců, kteří vědí vytvořit kvalitní práci, jakou dostanete i u větších firem. z rozdílem, že zde zaplatíte mnohem méně.

4. Jaké jsou tvé nejbližší plány do budoucna?

500 pozitivních hodnocení na jáudělám. ? Neustále se zlepšovat a stále dodávat kvalitní práci.

5. Co jedinečného bys o sobě chtěl prozradit?

Nejvíc při své práci bojuji s pravopisem a sem tam chytím nervy, nejednou jsem svou klávesnici rozbil. Mám už asi čtvrtou za poslední dva roky: D.

Stává se to, pokud na něčem 2 hodiny pracuji, PC mi zamrzne a neuložené práce se ztratí. Případně vypadne proud. Toto se mi stalo nedávno, odnesla si to myška.