Co má ráda grafička Ewelin?

Co má ráda grafička Ewelin?

Ewelin, kdo jsi, co děláš, co máš ráda? 

Jsem člověk, který prostě miluje to, co dělá a dělá to, co miluje.

Mám ráda minimalismus, jednoduchost a styl. Vždy si dám záležet na detailech, jsem velký perfekcionista. Inspiruje mě všechno kolem, ráda poznávám nové věci, místa a také chutě. Jelikož jsem gurmán a grafik zároveň, obojí se snažím spojit právě v kuchyni. Kromě vlastních etiket si navrhuji i sešity, zápisníky, diáře a tak se snažím všem návrhům vdechnout život.

Kromě toho se samozřejmě věnuji i svým zákazníkům a práci na různých projektech. Od chvíle, kdy jsem začala s grafikou, je pro mě to nej právě tvorba firemní identity, loga. Je to ten nejúžasnější pocit, když jsou zákazníci s mou prací spokojeni a těší se ze své nové identity. Tehdy vím, že moje práce má opravdu smysl. Snažím se, aby dostali nejen logo, ale i pocit. Aby byli na svou značku hrdí. Ať už se jedná o firmu nebo osobní logo.

Jak jsi poznala Jaudelam?

S oblibou vyhledávám nové projekty a příležitosti a přesně takovým je i portál Jaudelam.

Už je to opravdu dávno, kdy jsem se tu zaregistrovala, inzerát na grafiku jsem si však přidala jen před pár měsíci a do několika dní se ozval první zákazník.

Jak se ti prodává?

Vždycky jsem chtěla práci, která by mě skutečně naplňovala a Jaudelam mi z velké části umožnilo tento sen naplnit.

Po ukončení úplně první objednávky a pozitivní recenzi se spustila vlna dalších. Prodej zde mi přinesl nejen pracovní příležitost, ale poznala jsem i řadu úžasných lidí a zákazníků. Prostředí je zde velmi otevřené a pozitivní a obchodní podmínky chrání obě strany. Také mi vyhovuje minimální administrativa, o vše se stará portál a já tak mohu věnovat více času práci namísto vystavování faktur.

Funguji zde jako prodávající, ale i jako kupující a jsem maximálně spokojená na obou stranách.