Grafik z Oravy, kterého nadchl videomarketing - Profivideo4u

Grafik z Oravy, kterého nadchl videomarketing - Profivideo4u

Ahoj, Jáuděláci, dnes Vám představujeme šikovného tvůrce z Oravy, který Vám pomůže s videem či grafikou – poznejte prodejce PROFIVIDEO4U

1. Kdo je PROFIVIDEO4U? řekni nám něco o sobě, co děláš, kde žiješ?

Mé uživatelské jméno je profivideo4U. Je mi 40 let a o grafiku se zajímám už několik let. Žiji na Oravě, jsem živnostník, snažím se vydělat a mít i volný čas pro sebe, lidi, které mám rád.

2. Čemu se věnuješ, jak ses k tomu dostal?

Věnuji se blogování a nadchl mě Videomarketing. Absolvoval jsem vzdělávání v této oblasti a zapojoval svůj talent představivosti a vizualizace. Tak jsem se pokusil vytvořit moje první videa a mělo to dobrý ohlas.

3. Proč si začal s prodejem na Jaudelam.cz? Jak ses dostala k Jaudelam? , co ti dává, v čem je pro tebe spolupráce s Jaudelam unikátní?

O Jáudělám jsem se dozvěděl z reklamy a řekl jsem si, že to může být skvělá příležitost najít zájemce o mé služby. Inzeráty okamžitě přitáhly pozornost a přišli první spokojení zákazníci. Na Jáudělám se mi osobně líbí propracovaný spolehlivý systém komunikace mezi zákazníky a prodávajícími. Nikdo se nemůže na nic vymlouvat, systém je spolehlivě nastaven, poskytuje záruky i pro zákazníky i pro prodávající. I záruku vrácení peněz.

4. Jaké jsou tvé nejblíže plány do budoucna?

Mé plány do budoucna? Chtěl bych být ještě lepším v tom, na co mám talent a v čem jsem už teď opravdu dobrý. Je to tvorba videí, případně grafiky, blogování, vlogovaní.

5. Co jedinečné bys o sobě chtěl prozradit?

Prozradím o sobě, že ne vždy jsem si důvěřoval, že něco dokážu vytvořit. Jednou mi silně došel výrok Walta Disneyho o představě a realizaci něčeho: ,,Pokud o tom dokážete snít, dokážete to dělat.” A opravdu to funguje. Naše mysl nám dává zrcadlo …

Rozhovor pripravila: Binna
Foto: Archiv prodejce