Jak si vybrat výdělky ze zrušené objednávky?

Jak si vybrat výdělky ze zrušené objednávky?

Ahoj, Jáuděláci, máme tu opět článek ze série: JAK NA TO.

Dnes si povíme, jak si vybrat zpátky peníze ze zrušené objednávky na Jaudelam.cz.

Občas se stává, že prodejce nereaguje, nebo se jako kupující s prodejcem nedohodnete na provedení objednávky. Následně objednávku zrušíte. Automaticky po zrušení objednávky se připisují okamžitě peníze zpátky na vaše konto jako kredit.  Vidíte je tady:

Pokud se po zrušení objednávky kredit neobjeví, prosím kontaktujte zákaznický servis. Ve výjimečných případech se nespáruje platba, kredit vám však vrátíme manuálně. (Stává se to velmi zřídka, ale raději na to upozorňujeme.)

Nyní máme tedy kredit zpátky na svém kontě.

Můžeme jej použít na další nákupy. Pokud se rozhodneme, že peníze chceme zpátky na svůj účet, pokračujeme takto.

V menu “Moje výdělky” klikneme na zelené tlačítko “Vybrat výdělky.” Toto tlačítko musí být aktivní – tedy zelené. Tlačítko “Vybrat výdělky” je aktivní po 48 hod od připsání kreditu na vaše konto. (je to kvůli bezpečí, pokud by vznikla sporná situace – opět, nastává velmi zřídka, ale my na Jaudělám chráníme jak prodejce, tak kupující.)

Opět, pokud je vše v pořádku, stiskni tlačítko “Vybrat výdělky.” Přijde ti potvrzovací e-mail.

Vyhledej jej ve svém mailboxu a klikni na potvrzovací odkaz.

Tím potvrdíš výběr. Po 48 hod od výběru odchází peníze na tvé bankovní konto.

Pozor – pro výběr peněz musíš mít řádně vyplněn profil – i když jsi jen kupující –  musí zde být pravdivě uvedena adresa, kontakt a číslo účtu. Tyto údaje se totiž přenáší do účetních dokladů, které se generují ke každé úspěšně dodané objednávce. Pokud tyto údaje nemáš, nemůže ti být kredit vyplacen.

Co dělat, když mám problém?

Pokud máš problém s výběrem výdělku, neváhej a kontaktuj nás na našem chatu denně od 9:00 – 12:00 a 13:00 – 17:00 nebo na e-mailu info@jaudelam.cz.  Rádi ti pomůžeme problém vyřešit k tvé spokojenosti.