Jaké práce je možné delegovat?

Jaké práce je možné delegovat?

Ahojky!  Dnes se spolu podíváme na různé typy práce, kterou můžeme delegovat někomu jinému a tak si najít čas sami pro sebe a pro něco důležitějšího.

Děje se to dnes a denně, že se podnikatelé často zacyklí v úkolech, které nejsou zrovna ty nejdůležitější, ale zaberou spoustu času. Následně potom nestíhají to,  co by dělat měli.

Na Jaudelam.cz jsme vybrali 5 tipů práce, které můžete ihned delegovat někomu jinému.

Jaké to jsou?

  1. Psaní obsahu pro blogy a webové stránky

Aktuální obsah je potřeba, ale kde jej pořád brát? Delegujte tuto činnost profesionálním i nadšeným psavcům, za rozumnou cenu získáte kvalitní a svěží texty, které oživí váš web.

2. Účetnictví, fakturace

Pokud nemáte stabilní účetní, věděli jste, že i různé účetní úkony můžete delegovat? Svěřte je někomu, koho to opravdu baví!  K tomu náleží například i vystavování faktur. Vy už jen sledujte, jak vám přibývají peníze na účtu.

3. Údržba databáze

Klientské nebo jakékoliv jiné databáze je potřeba neustále aktualizovat, kontrolovat, čistit… Je to rutinní časově náročná práce, kterou hravě udělá někdo jiný. Zkuste ji s radostí delegovat.

4. Zákaznický servis, livechat

Odpovídat potencionálním či stávajícím zákazníkům na jejich dotazy, pomáhat jim zorientovat se na vašem e-shopu nebo webu je velmi důležité. Navíc to nemusíte dělat sami. Zaučte si šikovného človíčka, který to rád udělá za vás.

5. Zpráva sociálních sítí, postování příspěvků

Ani tuto činnost nemusíte vykonávat sami.  Být vidět na sociáních sítích je pro značku a branding důležité, ale jakmile si nastavíte způsob komunikace a formu příspěvků, můžete tuto práci s důvěrou delegovat.

Pokud potřebujete pomoc nebo máš otázky, můžete nás kdykoliv kontaktovat na info@jaudelam.cz nebo na našem LiveChatu v pracovní dny od 9:00 – 12:00 a v pondělí, středu a pátek také 13:00 – 17:00 (16:00 v pátek.)

Jsme tu pro Vás – tým Jaudelam.cz

Ilustrační foto: Pixabay.com