Nabídka práce na Jaudelam.cz - jak ji správně používat?

Nabídka práce na Jaudelam.cz - jak ji správně používat?

Milí Jáuděláci,

před časem jsme vám na našem blogu představili službu Nabídka práce. Vše o službě si můžete přečíst tady.

Vidíme, že službu na Jaudelam.cz začínáte více využívat a máme z toho radost. Zjistili jsme, že ne každému je jasné, jak službu správně použít, a tak vám dáme několik tipů, jak si správně zadat nabídku práce, aby zaujala, abyste co nejdříve našli šikulu, kterého hledáte, a abyste se nezdržovali opravou neschváleného inzerátu.

Jak už jsme psali, Nabídka práce primárně slouží na vyhledání konkrétní služby nebo mikropráce, když nemáte čas brouzdat množstvím inzerátů nebo nenacházíte to, co potřebujete. Možná to totiž někdo umí, ale z nějakého důvodu nemá vytvořen inzerát na danou službu na Jaudelam.cz.  Nabídka práce neslouží k vyhledávání zaměstnanců na trvalý pracovní poměr ani na práci na osobní setkání. Slouží výhradně k vyhledání vhodného mikrododavatele práce na konkrétní úkol.

Jak si zadat na portále Jaudelam.cz nabídku práce?

Klikni v horním menu na symbol + na zeleném tlačítku Přidat inzerát, rozbalí se ti menu, kde jako poslední položka bude Nabídka práce.

Klikni na Nabídku práce a řádně vyplň inzerát dle instrukcí na stránce. Uveď reálnou odměnu a co nejlépe popiš požadovanou službu. Prosím, neuváděj žádné kontaktní údaje, potencionální zájemce Tě bude kontaktovat interně přes systém. Ve zprávě už se dohodnete. Doporučujeme odpovědět všem zájemcům na zprávu, alespoň odepsat, že již někoho máte.

Přidání inzerátu nabídky práce je na Jaudelam.cz zdarma.

Inzerát také prochází schvalovacím procesem do 24 hodin. Na drobné chybičky upozorníme, případně poradíme, jak napsat inzerát lépe.

Zde máš také možnost využít některou z našich placených služeb, jako je Pomoc s výběrem, Urgent nebo Topování na 30 dní.

Pokud potřebuješ pomoc nebo máš otázky, můžeš nás kdykoliv kontaktovat na info@jaudelam.cz nebo na našem LiveChatu v pracovní dny od 9:00 – 12:00 a po -st – pá 13:00 – 17:00 (16:00 v pátek.)

Ilustrační foto: Pixabay.com