Nakupujte HANDMADE produkty bez poplatku

Nakupujte HANDMADE produkty bez poplatku

Ahoj, jak všichni víme, na Jaudelam.cz jsme s příchodem jara 2017 zavedli i administrativní poplatek k nákupům služeb.

 

Připomeňme si, co je administrativní poplatek:

S každým nákupem u nás na jaudelam.cz (ačkoli to tak nevypadá) , je spojena široká spirála administrativně / ekonomických úkonů. Od vystavení faktury, přes zákaznický servis při řešení problémů, jednoduchých, či složitějších otázek, přes reklamace, vystavení dobropisů, posílání plateb, kontrolu, administrativně-technické zabezpečení, pravidelné aktualizace a mnohé další.

Ke každému nákupu bude odteď jaudelam.cz účtovat administrativní poplatek ve výši 5% z částky objednávky, která se automaticky přičte v nákupním košíku kupujícího. Při nízkých částkách objednávek do 400 Kč nebude však administrativní poplatek vyšší než 25 Kč.

Pokud je celková částka nákupu služeb vyšší než 401 Kč, částka administrativního poplatku se rovná 5% z celkové sumy objednávky ale maximálně 400 Kč bez DPH (480 Kč  s DPH) bez ohledu na celkovou částku nakupovaných služeb.

Kompletní info: ZDE

Pokud však nakupujete produkt v sekci HANDMADE, administrativní poplatek se na produkty nevztahuje!

Využijte předvánoční čas k pohodlnému objednání kvalitních handmade produktů přes internet na Jaudelam.cz!  Ušetříte čas i peníze. ?

V případě, že vás opravdu nenapadá vhodný dárek, nabízíme i dárkové poukázky Jaudelam.cz  na nákup služeb na našem portále!

Pokud potřebujete pomoc nebo máte otázky, můžete nás kdykoliv kontaktovat na info@jaudelam.cz nebo na našem LiveChatu v pracovní dny od 9:00 – 12:00 a po -st – pá 13:00 – 17:00 (16:00 v pátek.)