Tanierik123: Osobní trenér s darem kreativního psaní

Tanierik123: Osobní trenér s darem kreativního psaní

Ahoj, Jáuděláci, dnes máme to potěšení představit Vám jednoho z nejšikovnějších copywriterů, který působí na Jaudelam.cz. Má za sebou mnoho úspěšných prodejů a my jsme na něj velmi hrdí, že ho máme. Přejeme příjemné čtení.

1. Kdo je Tanierik123, řekni nám něco o sobě, co děláš, kde žiješ?

Jmenuji se Tomáš, jsem z Handlové a na Jaudelam.cz působím jako copywriter pod přezdívkou Tanierik123. Jak jsem se k tomuto nicku dostal, to se mě neptejte.

Momentálně pracuji jako osobní trenér, ale vystudoval jsem grafický design. Jelikož nedokážu jen se tak poflakovat, kromě měnění životů lidí se věnuji i copywritingu, nedávno jsem vydal svou první knížku Sám – apokalyptický deník, sem-tam zabřednuout do grafiky či přečtu si dobrou knihu. Většinu svého volného času dávám své rodince a právě ta je mým číslem 1.

2. Čemu se věnuješ, jak ses k tomu dostal?

Na portálu nabízím své copywriterské služby, a to už spoustu let. Myslím, že v současnosti mám nejvíce hodnocení ze všech uživatelů, což mě nesmírně těší.

Zpočátku jsem nabízel grafické služby, avšak konkurence byla velká a právě odvětví copywritingu, textů pro weby, popisů produktů a čehokoliv jiného mi nabízelo širší možnosti. Někde hluboko v sobě jsem možná i měl kousek spisovatelského talentu a díky němu dokážu klientům stále nabízet profesionální služby na nejvyšší úrovni. Lidé stále více začínají chápat důležitost kvalitních textů na svých firemních či osobních webech nebo e-shopech.

3. Proč si začal s prodejem na Jaudelam.cz? Jak ses dostal k Jaudelam, co ti dává, v čem je pro tebe spolupráce s Jaudelam unikátní?

Vzpomínám si, když portál Jaudelam.cz začínal – byla to tuším první soutěž o návrh polštáře. Tehdy jsem se zapojil, ale protože jsem stále studoval, portálu jsem nějak nevěnoval pozornost. Teprve když se zrodila myšlenka na copywriting a viděl jsem, že lidé o tyto služby mají zájem, tehdy jsem se do práce ponořil naplno. Postupně jsem se vypracoval na Mistra prodejce, sesbíral reference a pozitivní hodnocení a měl možnost spolupracovat na stovkách zajímavých projektů.

Jaudelam.cz oceňuji zejména proto, že je to v Čechách unikátní platforma, která pojem “vydělávání na internetu” posouvá do reality. Stačí být cílevědomý, pracovat, využít tuto možnost a každý šikovný člověk si může přivydělat.

4. Jaké jsou tvé nejbližší plány do budoucna?

Mezi mé pracovní plány do budoucna patří online coaching, který se snažím pomalu rozjet, ale myslím, že v Čechách je možná ještě brzy. Chtěl bych lidem ukázat, že plnit si své cíle – zhubnout, přibrat, být zdravější, spokojenější – lze i tehdy, když jsi svého mentora nikdy živě neviděl a komunikujete pouze přes internet. Přesně tak, jak funguje Jaudelam.cz

Samozřejmě se chci stále věnovat tomu, co mě baví a neustále chci vyhledávat spolupráci se zajímavými lidmi a na zajímavých projektech. Proto je moje cena taková, jaká je, ale nabízím za ni TOP texty, které nikde jinde klient nenajde.

5. Co jedinečného bys o sobě chtěl prozradit?

Jedinečné je myslím to, že se dokážu do činnosti, která mě baví a kterou miluji, ponořit naplno. Často potřebuji vědět všechno, a když mi klient zadá téma, o kterém jsem ještě vůbec neslyšel, vím dokážu načerpat takové (ne) podstatné informace, že když je zmíním v konverzaci s ostatními lidmi, mohu jim připadat jako podivín. V hlavě mám milión útržků informací a znalostí, které možná nikdy nevyužiji, ale uspokojuje mě to, že tam někde jsou.

Klienti, které trénuji, mi často říkají, že je dokážu namotivovat a potáhnout, když už nevidí východisko. A takový jsem – vždy nějaké východisko najdu.

Přeji hezký den.

Ilustrační foto: Archiv prodejce