Biotechnolog Michal objevuje krásy Asie a při tom vyrábí loga na míru

Biotechnolog Michal objevuje krásy Asie a při tom vyrábí loga na míru

 

  1. Ahoj, Michale, prozraď, kdo je MichalStrong? Kdo jsi, kde bydlíš, co děláš?

 

Jsem z Ostravy, vystudoval jsem biotechnologii a genové inženýrství v Olomouci. Jsem v oboru grafiky teprve krátce. Téměř od začátku si zkouším grafikou přivydělat a snad se to brzy stane mým hlavním příjmem. Mým cílem je stát se grafikem na volné noze. Jsem ovšem ten takzvaný samouk, tedy bez jakéhokoliv grafického vzdělání, ale mým názorem je, že školství u nás by mi stejně zas tak moc nedalo a navíc nikdy není pozdě začít dělat něco úplně jiného. Vysokou školou jsem si už prošel a znovu do toho jít nechci. Jsem tedy ve fázi, kdy se snažím najít sám sebe. Jelikož miluji cestování a zároveň nechci trávit každý den v zaměstnání, se mi grafika zdá jako obor, který mi může poskytnout dostatek svobody a samozřejmě i peněz, což se zatím jeví jako ideální možnost.

 

  1. Jak jsi začínal? Jak se ti prodává na jaudelam.cz?

 

Ještě v průběhu studia na univerzitě jsem si zkoušel různé kurzy pro grafiky, četl knížky, sledoval youtube apd. Letos jsem se rozhodl, že musím zkusit začít s realnými zakázkami. Menší problém nastal v tom, kde ty zakázky najít. Naštěstí jsem se dostal k tomuto portálu a k mému překvapení se ukázalo, že to tady funguje poměrně jednoduše a lidé si umí najít ke mně cestu sami. Těší mě, že se lidem mé práce líbí a někteří se na mě obrací i opakovaně. Prodává se mi tedy celkem dobře a pohodlně.

 

  1. Jak jsi se dostal k jaudelam.cz?

 

Když jsem projížděl internet a hledal možnosti, jak si obstarat zakázky, narazil jsem na web prace-z-domu.com, kde byl zmíněn i váš portál.

 

  1. Co bys změnil na jaudelam.cz?

 

Když jsem nad touhle otázkou uvažoval, tak mě vlastně ani nic nenapadlo a asi by to stejně byly jen drobné detaily.

 

  1. Jako bonus můžeš uvést jakoukoliv zajímavost o sobě.

 

Nevím, zda je to dost zajímavé, ale všechny prozatímní zakázky, které jsem na tomto portále dokončil, jsem dělal ze vzdálené jihovýchodní Asie. Vlastně i otázky pro tento rozhovor píšu až z Indonesie.

Profil prodejce MichalStrong najdeš zde.