Jak si vybrat výdělek na Jaudelam.cz?

Jak si vybrat výdělek na Jaudelam.cz?

Ahoj, Jáuděláci,

dnes tu máme opět příspěvek na téma “Jak na to.” Povíme si něco o tom, jak si jednoduše vybrat výdělek z Jaudelam.cz na svůj účet.

Když dodáš objednávku a tvůj kupující je spokojen,  udělí ti kladné hodnocení a tím je proces objednávky ukončen.

Nyní začíná běžet bezpečnostní lhůta – podle tvého levelu prodejce až 14 dní.

Pokud se v průběhu bezpečnostní lhůty nic nepředpokládaného neuděje (například reklamace ze strany kupujícího), po jejím uplynutí jsou peníze autmaticky připsány na tvé konto Jaudelam.cz.

Připsaná suma je ponížena o provizi pro Jaudelam.cz (také dle tvého levelu prodejce, až o 15%.)

Co s kreditem můžeš dělat?

Připsanou částku nyní můžeš použít jako kredit pro další nákupy na Jaudelam.cz. Je to výhodné, jelikož k takové platbě se neúčtuje administrativní poplatek. Pokud je kredit nižší než služba, kterou nakupuješ, doplatíš si jen podílnou částku.

Pokud nechceš nic nakupovat, můžeš si peníze vybrat a odeslat na své číslo účtu, které jsi zadal při registraci. Pozor – pro výběr peněz musíš mít řádně vyplněn profil prodejce –  musí zde být pravdivě uvedena adresa, kontakt a číslo účtu. Tyto údaje se totiž přenáší do účetních dokladů, které se generují ke každé úspěšně dodané objednávce. Pokud tyto údaje nemáš, nemůže ti být kredit vyplacen.

Jestliže je vše v pořádku, můžeš v podmenu Moje výdělky kliknout na zelené tlačítko Vybrat výdělky. Následně ti přijde potvrzovací e-mail na adresu, kterou jsi zadal při registraci.

Jdi do mailu, otevři e-mail a klikni na uvenený link. Tím jsi verifikoval, že jsi to skutečně ty. Po 48 hodinách odchází peníze na tvé konto.

Co dělat, když mám problém?

Pokud máš problém s výběrem výdělku, neváhej a kontaktuj nás na našem chatu denně od 9:00 – 12:00 a 13:00 – 17:00 nebo na e-mailu info@jaudelam.cz.  Rádi ti pomůžeme problém vyřešit k tvé spokojenosti.