Jak na Jaudelam.cz DOBŘE VYDĚLAT i v létě? Přinášíme TOP tipy!

Jak na Jaudelam.cz DOBŘE VYDĚLAT i v létě? Přinášíme TOP tipy!

Ahoj Jáuděláci,

léto v plném proudu, ale my se na Jaudelam.cz neflákáme! Připravujeme pro vás stále něco nového a tuníme náš web. A co vy? Odpočíváte nebo jdete udělat díru do světa a vydělat si plno peněz na našem oblíbeném portále?

V létě sice přichází pohodička, ale nákupy služeb či produktů online nepřestávají. Někteří prodejci však mají pocit, že prodají méně – jejich pravidelní klienti mají dovolenou, větší projekty začnou až na podzim …

Jak si udržet svůj standard a příjem i v letních měsících?

  1. Topujte, topujte, topujte!

Stále s tím nedáme  pokoj, topované inzeráty se prodávají na Jaudelam.cz až 4x více! To je FAKT. Prostě vystupte z řady a upozorněte na sebe ostatní. Vyberte si svou nejlepší službu a dejte o ní vědět všem.

2. Odprezentujte se v newsletteru

Naše newslettery týdně čtou stovky tisíc uživatelů. Takových, kteří mají Jaudělám a mikropráci rádi.

3. Sdílejte na sociálních sítích

Na tento “tah” hodně prodejců zapomíná – přitom je to nejjednodušší a nejrychlejší cesta, jak dát o své nabídce vědět lidem ve vašem okolí, kteří možná ani ještě na Jaudelam.cz nejsou, nebo jej neznají. Stačí, aby se u nás zaregistrovali a mohou nakupovat a podpořit mikroprácui šikovných českých ručiček – a zejména tebe, samozřejmě!

4. Pochlubte se!

Stále jsme otevření rozhovorům s vámi – řekněte nám o sobě, ukažte se nám – lidé rádi nakupují od lidí – i když anonymně. ? My vás odprezentujeme na našem blogu i sociálních sítích – a získané sympatie proměníme na korunky. Napište nám o sobě na info@jaudelam.cz, Blanka z marketingu vás bude kontaktovat.

Pokud byste potřebovali s čímkoliv pomoci nebo se zeptat, jsme tu pro Vás v pracovní dny denně od 9:00 – 17:00 na LiveChatu nebo 24/7 na info@jaudelam.cz

Ilustrační foto: Unsplash.com