Udělej a prodej! (GUESTBLOG)

Ráda bych ti představila jednu webovou stránku, na kterou jsem přišla teprve nedávno. Svou filosofií mi však přijde naprosto geniální. Tohle je něco, co na českém internetu chybělo! Je mi ctí ti povědět o www.jaudelam.cz.

Oč jde?

Je hodně šikovných lidí, kteří by rádi prodávali své výrobky, jen neví kde. Jáudělám je prostor, který ti dává možnost prodávat to, co sama vytvoříš. A stejně tak můžeš nakupovat handmade produkty, které zkrátka mají své kouzlo. Pokud máš nějaký koníček a jsi v něm zatraceně dobrá, můžeš si vydělat i nějakou tu kačku a ta se vždycky shodí! Nemusíš si složitě vést žádný e-shop a utrácet peníze za vlastní doménu. Tohle je přehledné, rychlé a jednoduché.

Hlavním benefitem je bez pochyby bezpečnost! Jedná se o bezpečné prostředí pro kupující i prodávající. Nemusíš se bát, že bys zaplatila a výrobek ti následně nepřišel a peníze si tedy vyhodila do koše. Zároveň nehrozí ani stížnost typu „nedostala jsem platbu za můj produkt.“ Portál Jáudělám se postará o to, aby vše proběhlo bez problému. A navíc čím kvalitnější služby budeš dodávat, tím rychleji získáš tzv. ODZNAK DŮVĚRY.

Jak to tedy funguje?
Registrace je jednoduchá a rychlá. Vyplníš pár důležitých údajů o sobě a už jen koumáš, co prodáš nebo co nakoupíš. Přidání nabídky je taktéž jednoduché. Nesmí chybět samozřejmě fotografie a podrobný popis. Udělej si to pěkné a přilákej tak co nejvíce kupujících. Jáudělám si pro své uživatele připravil podrobný návod, kde je hned několik tipů. Aby tvůj prodej byl skutečně efektní, udělej si reklamu na sociálních sítích. Dále už jen čekej na kupující.

Balíček pečlivě zabal a co nejrychleji odešli. Čím kvalitnější tvá služba bude, tím lepší hodnocení získáš. Na základě hodnocení se pak budou rozhodovat další kupující, zda tvé výrobky koupí. Dobrá reputace je důležitá! Jakmile kupující schválí dodání služby nebo výrobku, budou peníze připočtené na tvé konto. Vydělané peníze dále můžeš použít na další nákupy na Jáudělám nebo si je nechat připsat na svůj bankovní účet (minimální hodnota pro výběr výdělků 100 Kč). Jáudělám si účtuje poplatek 15 %, pokud se jedná do 10 000 Kč.

S čím si začít vydělávat?

Záleží samozřejmě na tobě, v čem jsi dobrá, co ti jde. Mně osobně velmi zaujala rubriku Karikatury a kresby, kde šikovní lidé nabízí své služby, že tě mohou namalovat či cokoliv jiného (obal na knihu, návrh tetování…). Tohle je naprosto dokonalý prostor, kde svou kreativitu a talent na kreslení využít!

Taktéž se tu najde místo i pro zdatné copywritery . Jako „kopík“ si vydělávám už nějaký ten pátek a tohle je dle mého názoru skvělý začátek, jak získat nabídky! Máš talent na psaní? Vydělej si nějakou tu korunu.

Bavíš se po nocích tvorbou dekorací? Možná si tvé výtvory najdou kupující právě na Jaudelam.cz. Handmade výrobky jsou jednoznačně originální… unikátní a já ráda takové vyhledávám. Doma jich pár mám z naší rodinné dílničky.

Rubrik je na tomto webu skutečně požehnaně a já dokázala hodiny a hodiny surfovat a sledovat, jaké možnosti uživatel má! Navlékáš korálky? Šiješ oblečení? Vymýšlíš recepty? Umíš stříhat videa? Programovat? Toužíš využít své překladatelské schopnosti? Každý nápad je zde možné uplatnit. Nenech si ujít šanci začít si vydělávat tím, co máš ráda!

Guest blog napsala: Michaela Vančurová

www.ladyvanilka.blog.cz