Využij léto a dovolenou na rozběh svého podnikání - s Jaudelam.cz!

Využij léto a dovolenou na rozběh svého podnikání - s Jaudelam.cz!

Ahoj Jáuděláci, jak si užíváte léto?

Sluníčko nám zatím moc pěkného nepředvedlo, a tak možná trávíte více času za počítačem než venku. Co tak využít čas efektivně a něco si přivydělat?

Pokud teprve začínáte, na jaudelam.cz máte ideální možnost uvést se na trhu mikropráce a vyzkoušet si, jak bude vaše služba úspěšná, zda oslovíte dostatek lidí, zda bude o vaši službu či produkt zájem.

My z jaudelam.cz jsme zde pro to, abychom Ti pomohli začít. Proto nezapomínej zejména na tyto body:

  1. Dbej na skvělý image

Dej si záležet na svém osobním profilu – často je to první věc, na kterou se Tvůj potencionální klient podívá. Doporučujeme zde uvést tvé reálné foto, dbej na kvalitu a také dojem (prezentuješ svou důvěryhodnost a proaktivní přístup). Vyplň si osobní profil – uveď kdo jsi, čím se zabýváš, co umíš. Buď přirozený a příjemný.

2. Přidej si kvalitní inzeráty

Opravdu si dej na svých inzerátech záležet – špatně napsaný inzerát buď vůbec neschválíme a musíš ho celý přepracovat, nebo není tak poutavý, jako inzerát konkurence, a i když si možná šikovnější, nikdo o tom neví. Pozor, také se nepodceňuj! Někteří prodejci se snaží zaujmout nízkou cenou, naopak však odradí potencionálních kupce, kteří si rádi za kvalitní služby připlatí.

3. Komunikuj!

Je jasné, že v létě se nikomu nechce nic dělat, ale pokud sis už dal práci s pěkným popisem profilu i inzerátu, nepokaz si dobrý image tím, že nebudeš odpovídat potencionálním zájemcům na jejich otázky přes zprávy. Pozor, nikdy nedodávaj hotovou objednávku ve zprávách – vždy počkej na aktivní objednávku od kupujícího. Když nebudeš komunikovat se zájemci, snadno si tě zařadí k neaktivním uživatelům a už se k tobě nevrátí. Pokud si dokonce budou stěžovat, že nekomunikuje, může ti být snížen level nebo zablokované konto. Važ si tedy svých zákazníků.

Věříme, že se ti podaří úspěšně rozjet své mikroslužby na našem portálu, kdyby si potřeboval pomoc, jsme tu pro Tebe na emailu info@jaudelam.cz nebo na našem LiveChatu, nyní v pracovní dny denně od 9:00 – 12 : 00 a odpoledne od 13:00 – 17:00, v pátek pouze do 16:00.

Těšíme se na pokec a přejeme Ti krásné a úspěšné léto.

Ilustrační foto: Unsplash.com