10 tipů, jak vydělat peníze na webu - Které pracovní pozice jsou momentálně IN?

10 tipů, jak vydělat peníze na webu - Které pracovní pozice jsou momentálně IN?

Ahoj všichni!

Kdo by nechtěl vydělávat peníze na webu tím, že dělá to, v čem je nejlepší a výjimečný? Každý z vás, kdo si přidal inzerát na Jaudelam.cz, očekává, že přiláká a osloví potenciální klienty.

Někteří však váhají, zda jsou jejich dovednosti a zkušenosti dost dobré nebo zda budou jejich klienti spokojeni s jejich prací? Stydí se nabídnout své služby a pomáhat druhým. Také někteří lidé přemýšlejí o tom, jak získat více tržeb, čím zaujmout, jak vystoupit z řady?

Pokud opravdu nevíš, jak začít a jaký první inzerát si přidat na Jaudelam.cz,  udělali jsme pro Tebe průzkum přímo v komunitách freelacnerů a digitálních nomádů z celého světa a přinášíme Ti 10 tipů na ověřené joby, kterými zaujmeš a po kterých je ve světě poptávka :

Copywriting – Psaní textů na webové stránky, blogy, sociální sítě …
Ghostwriting – psaní různých textů jménem jiného autora, pro kterého píšete.
Správa Instagramu – po šílenství se správou Facebooku narůstá poptávka po správě instagramových účtů, pokud jsi expert na IG, jsi IN!
Výuka online / skype – pokud jsi učitelem jakéhokoliv oboru, jazyků a podobně, jste na správném místě – zájem  je o kurzy online a doučování.
Marketing / prodej – i ti nejlepší obchodníci potřebují pomoc a mnoho handmade výrobců nebo fotografů a podobných profesí často neví, jak propagovat a prodávat své výrobky. Pokud máte obchodní zkušenosti, využijte je!
Telesales / telemarketing – velmi podobné bodu 5, ale ne velmi populární u mnoha lidí, protože ne každý rád telefonuje. Pokud rádi telefonujete a mluvíte s lidmi, využijte tento dar pro sebe.
WordPress – tento redakční systém je momentálně na vrcholu své slávy, na WordPressu je postaveno mnoho webů a ne každý je umí i spravovat a aktualizovat … pokud jsi WordPress expert, dej o sobě vědět.
Optimalizace webových stránek – jsou stále IN. Ačkoli mnozí říkají “že je dělá každý”, na trhu je stále silná poptávka.
Data entry – nahazování dat, správa databází, aktualizace … pokud máte smysl pro detail a nevadí vám monotónní práce, je to něco pro vás.
Virtuální asistent – stoupající zájem o tuto pozici ti přinese zasloužené ovoce, tato práce ti přinese variabilitu i kreativitu, a ještě i dobrý pocit, že jsi pomohl někomu s jeho byznysem.
Toto bylo 10 tipů na práce, které jsou momentálně IN na digitálním trhu, samozřejmě, pokud jsi jedinečný ve svém oboru, přidej si inzerát a ukaž se nám i kupujícím – věříme, že zaujmeš a tržby se jen pohrnou! ?

Pokud potřebuješ pomoc nebo máš otázky, můžeš nás kdykoliv kontaktovat na info@jaudelam.cz nebo na našem LiveChatu v pracovní dny od 9:00 – 12:00 a v pondělí, středu a pátek také 13:00 – 17:00 (16:00 v pátek.)

Jsme tu pro Vás – tým Jaudelam.cz

Ilustrační foto: Pixabay.com