Grafička a marketérka z Košic MajaV - díky Jáudělám se chci stát profíčkou

Grafička a marketérka z Košic MajaV - díky Jáudělám se chci stát profíčkou

Ahoj, Jáuděláci, MajaV je marketingová vědátorka, VŠ učitelka a momentálně máma na plný úvazek se silnou potřebou realizovat se. Na Jáudělám patří k úspěšným prodejcům, při studiu i práci na fakultě přičichla ke grafickému designu a copywritingu. Na jaudelam.cz naplno funguje již více než rok a postupně se zdokonaluje v práci grafika – poznejte MajuV:

1. Kdo je MajaV, řekni nám něco o sobě, co děláš, kde žiješ?

Jsem vystudovaná marketérka, momentálně na rodičovské dovolené, ale vedle maminkovských povinností se věnuji své velké zálibě – grafickému designu. Jsem z Košic a po 10 letech strávených v Bratislavě zde také žiju.

2. Čemu se věnuješ, jak ses k tomu dostala?

Ke grafice jsem se dostala během studia a práce na vysoké škole, protože oblast marketingu je úzce propojena s vizuální propagací. Kreativní stránka marketingu mě vždycky přitahovala více než ta technická. Takže to šlo nějak přirozeně, postupně … Od prvních návrhů plagátků, pozvánek po skripta, monografie. No až na mateřské jsem se do toho pustila naplno a dnes už mohu říci, že jsem grafička s více než 4 roky praxe.

3. Proč si začala s prodejem na Jaudelam.cz? Jak ses dostala k Jaudelam, co ti dává, v čem je pro tebe spolupráce s Jaudelam unikátní?

O projektu Jaudelam.cz jsem se doslechla v nějaké televizní relaci a byla jsem nadšená. Chvíli jsem nabírala odvahu, dokud jsem se zaregistrovala, grafika byla pro mě jen příležitostná záliba, mnoho věcí jsem se potřebovala doučit. Ale riskla jsem to a přišly první objednávky, první spokojení zákazníci a výborný pocit, který mě nakopl a nakopává dodnes.

4. Jaké jsou tvé nejbližší plány do budoucna?

Neustále se učím nové věci, sleduji trendy, zdokonaluji se v grafických programech a tedy jeden z plánů je v tom pokračovat. Brzy mi skončí rodičovská dovolená – největší výzva mě tedy teprve čeká. Posunout zálibu na vyšší level, stát se profesionální grafičkou a marketérkou v jednom. Samozřejmě i s pomocí Jaudelam.cz.

5. Co jedinečného bys o sobě chtěla prozradit?

Mluvím francouzsky. A miluji Lisabon ?

Foto: Archiv prodejce