Handmade sekce na Jáudělám.cz rozvíjí kreativitu a přináší peníze navíc

Handmade sekce na Jáudělám.cz rozvíjí kreativitu a přináší peníze navíc

Ahoj, Jáuděláci,

baví vás tvořit, vyrábět a pracovat s různými druhy materiálů? Možná byste měli zájem posunout své výrobky dále do světa. 

Pokud váháte, jak to snadno a efektivně udělat,  můžete to zkusit například na jaudelam.cz.

Jak na to?
  1. Pečlivě vyrobte několik originálních kousků.

      2. Své výrobky kvalitně vyfotografujte. Mějte na paměti, že dobrá fotka prodává. Je důležité, abyste odprezentovali svůj produkt co nejlépe. Aby byl jasně vidět celý produkt i zajímavé detaily, dobré je vyfotit produkt tak, jak se používá, čepici například na hlavě a podobně. Není nic smutnějšího, než výrobek položený na dece nebo na podlaze. Podívejte se na foto výrobku očima kupujícího.  Zaujal by vás? Byli byste ochotni výrobek objednat a zaplatit?

     3. Připravte k výrobku popis, který zaujme každého. Popis, ve kterém zájemcům povíte, proč by si měli zakoupit právě váš výrobek. Nezapomeňte uvést rozměr výrobku. Bez rozměru nemůže být inzerát schválen.  Zbytečně se tak zdrží jeho zveřejnění na portále jaudelam.cz.

    4. Potom vložte inzerát na náš portál do rubriky Handmade.

Nejenže vám to přinese peníze navíc, získáte také přehled, co se druhým lidem líbí a především zkušenosti, které jsou k nezaplacení.

Všechny zkušenosti, které získáte touto cestou, potom soustředíte na jeden konkrétní výrobek, který postupem času přivedete k dokonalosti. 

Pro více informací nás můžete kontaktovat na info@jaudelam.cz nebo na livechatu denně od 9:00 – 12:00 a 13:00 – 17:00 (16:00 v pátek)

Ilustrační foto: Radka49