Jak jednoduše nakupovat na Jaudelam.cz?

Jak jednoduše nakupovat na Jaudelam.cz?

Ahoj Jauděláci,  pokud jste tu noví, máme pro vás super truper jednoduchý návod, jak se u nás na jaudelam.cz co nejrychleji usadit a začít nakupovat skvělé produkty a služby:

Našel sis pár vhodných inzerátů a chceš si nakoupit? V první řadě se musíš zaregistrovat, bez registrace není možné komunikovat s našimi uživateli ani nakupovat.

Jdeme na to? Klikni si na hlavní stránce www.jaudelam.cz v horní liště vpravo na REGISTRACE, vyplň všechny potřebné údaje k registraci a hotovo. Tedy ještě docela ne, nejdříve Ti obratem po registraci přijde aktivační email. Ten je třeba potvrdit a následně máš aktivní účet, můžeš se přihlásit a nakupovat jedna radost. Pokud nemůžeš najít aktivační email, tak si prosím zkontroluj také spamy, nevyžádanou poštu nebo složku reklama, mohl Ti přijít i tam. Pokud jsi ho nenašel, napiš nám a my Ti účet aktivujeme manuálně a můžeš nakupovat.

Pokud víš konkrétně co hledáš, službu nebo produkty, můžeš si zadat do vyhledávače na hlavní stránce konkrétní slovo a jaudelam Ti vyhledá všechny inzeráty, které obsahují toto slovíčko. Např. pokud hledáš logo, napíšeš logo a a systém Ti vyhodí všechny inzeráty, které toto slovo obsahují. Pokud máš více času, můžeš si je proklikat všechny, pokud máš trochu naspěch, můžeš si zobrazit inzeráty podle několika kategorií – jako je nejnižší cena, nejlepší kvalita nebo ty, které se nejvíce prodávají.

Vybral sis už konkrétního dodavatele a chceš si objednat službu? Stačí kliknout na zelené tlačítko OBJEDNAT přímo v inzerátu. Vyskočí Ti políčko s instrukcemi, kam napíšeš prodejci zprávu, vložíš nějaké soubory s návrhy a představami a odklikneš hotovo. Dostaneš se do nákupního košíku, kde si můžeš ještě zvolit počet, kolikrát danou službu potřebuješ. Jsou to takové modré šipky směrem nahoru a dolů v kolonce množství. Dále pak odklikneš do pokladny, zkontroluj si, zda Ti sedí položky v objednávce, vybereš si jednu z platebních možností a provedeš platbu.

Pokud máš nějaké otázky na prodejce ještě před samotnou objednávkou, napiš mu zprávu. Přímo v inzerátu pod fotografií je modrá obálka pošli zprávu, napiš co bys rád věděl, prodejce ti odpoví, dohodnete si podrobnosti a můžeš objednávku uskutečnit.

Jakmile jsou peníze na našem účtu, prodejce dostane avízo o aktivní objednávce a jste spojeni. Můžete spolu přímo v objednávce komunikovat prostřednictvím zpráv, průběžně Ti může posílat stav objednávky … ..

Nezapomeň, že všechny informace, návrhy je třeba komunikovat přímo v objednávce ve zprávách a ne mimo. Jakmile je objednávka dokončena, prodávající Ti ji doručí a zaklikne doručit objednávku. Tobě přijde emailem notifikace, že objednávka byla dodána. Přihlas se na jaudelam, zkontroluj si dodanou službu a pokud je vše jak má být, klikni na jsem spokojený, objednávku tak uzavřeš, začne běžet bezpečnostní lhůta a peníze jsou pak vyplaceny prodejci. Pokud Ti v dodané objednávce ještě něco chybí, nebo byla dodána pouze část, klikni na nejsem spokojený a tím ji znovu aktivuješ. Máš tři dny po dodání aby ses vyjádřil a napsal své hodnocení, pokud to nestihneš, náš systém objednávku uzavře automaticky sám a začíná běžet bezpečnostní lhůta.

Všechny doklady k dané objednávce najdeš přímo v systému, klikni si na tvůj nick, moje nákupy a v této části najdeš všechny objednávky s aktuálním stavem a šedým linkem ke stažení všech dokladů – faktur.

Nemáš čas prohrabávat se množstvím inzerátů? Nevadí, my Ti rádi pomůžeme, můžeš si zadat placenou nabídku práce – klikni vpravo nahoře na přidej inzerát a vyberte si nabídku práce – máš několik možností, můžeš si nahodit inzerát s konkrétními požadavky co hledáš a lidé se Ti budou hlásit sami na danou nabídku práce nebo to můžeš nechat na nás. Vyber si pomoc s výběrem a my Ti najdete vhodných prodejců, spojíme se s nimi a do 48 hodin Ti zašleme seznam 4-5 vhodných kandidátů, kteří mají zájem o tuto práci. Je to jen na tobě, kterou možnost si vybereš.

Pokud potřebuješ pomoc, můžeš nás kdykoliv kontaktovat na info@jaudealam.cz nebo na našem LiveChatu v pracovní dny od 9:00 – 12:00 a v pondělkym, středy a pátky i  13:00 – 17:00 (16:00 v pátek.)

Jsme tu pro Tebe – Tým Jaudelam.cz

Ilustrační foto: Pixabay.com