Jaudelam.cz ve zkratce – Práce, brigáda na doma, služby, služby online

Jaudelam.cz ve zkratce – Práce, brigáda na doma, služby, služby online
Jste maminka na mateřské, student nebo si chcete jen tak přivydělat?

Zamysleli jste se někdy nad tím, kdo se skrývá za českými počítači?

My ano! A řekli jsme si, že jsou to všechno ty největší talenty, které zůstávaly dosud skryté. Avšak pouze dosud! Jaudelam.cz nabízí možnost vydělat na internetu z pohodlí domova.

Jako to funguje?

Jaudelam.cz umožňuje komukoliv, kdo něco umí, nabídnout svou službu online, službičku na internetu, kreativitu nebo produkt za částku maximálně 5000 CZK.

Každý uživatel si sám jednoduše určí, co je ochoten udělat a jakou částku chce vydělat na internetu.

A to vše, aniž by potřeboval živnost nebo firmu (jedinou podmínkou je věk nad 16 let).

Tak levně jste ještě nenakoupili

Ať je to začínající podnikatel, který hledá logo nebo potřebuje mini webstránku, nahrát rádiospot nebo doporučení produktu. Nebo nevěsta, která si chce dát navrhnout svatební oznámení, či vyretušovat fotku ze svatby za pár korun.

Možnosti a meze se kreativitě na jaudelam.cz nekladou. Levné služby online najdete na jaudelam.cz.

Sociální média, cestování, psaní a kreativita, videa, pohlednice, grafika. To vše a ještě víc online služeb na jaudelam.cz

Nenašli jste to, co hledáte? Napište na info@jaudelam.cz co potřebujete a správné kreativní hlavy se najdou.

Nový způsob spolupráce

Konečně se na webu setkají ti, kteří si chtějí vydělat, s těmi, kteří mají menší rozpočet. Jaudelam.cz určitě pomůže každému. Jedněm získat brigádu na internetu, či práci z domova a druhým získat kreativní řešení ve formě online služby, levného produktu. Jedině jaudelam.cz umožňuje spojit český talent s potřebami kohokoliv na webu.

A co s platbou?

Způsob platby si můžete zvolit sami. Převod na účet, platba kartou nebo PayPal. Je na Vás, který Vám vyhovuje.

100% bezpečnost a transparentnost

A to vše na bezpečné a 100% transparentní webstránce, která se postará o všechno. Kupující má jistotu, že prodávající dostane peníze až tehdy, když bude spokojený. A prodávající si může být jistý, že když si někdo službu objednal, dostane i zaplaceno.

Pokud máte jakýkoliv požadavek, buďte si jisti, že tam venku je někdo, kdo jej umí zrealizovat. Jaudelam.cz pomáhá na principu sociálního webu lidem s talentem vydělat a kupujícím výhodně nakoupit.

Pokud potřebujete pomoc nebo máte otázky, můžete nás kdykoliv kontaktovat na info@jaudelam.cz nebo na našem LiveChatu v pracovní dny od 9:00 – 12:00 a v pondělí, středu a pátek také 13:00 – 17:00 (16:00 v pátek.)

Jsme tu pro Vás – tým Jaudelam.cz