Jsi trendy? Zjisti, co nejvíce frčí na Jaudelam.cz

Jsi trendy? Zjisti, co nejvíce frčí na Jaudelam.cz

Pokud jste se rozhodli, že si v roce 2020 vyděláte pár kaček navíc, možná vás napadlo vyzkoušet i mikropráci na Jaudelam.cz . Nabídneš to, v čem si dobrý, a někdo Ti za tvou službičku rád zaplatí. Jenže – tak, jako všude jinde, některé nabídky jsou “trháky” a “bestsellery”, jiné až tak ne.

O jaké služby a nabídky je na Jaudelam.cz největší zájem? Které inzeráty přilákají kupující okamžitě? Udělali jsme pro Tebe malý průzkum – přidej se k těm, kteří v tom vědí chodit. Vybíráme TOP 5 kategorií, ve kterých je úspěch zaručen. Jaké jsou to?

  1. Logo design

Jsi chytrý grafik a máš plno nápadů na pěkná loga? Přidej si k nám inzerát na logo na míru – tyto služby u nás frčí nejvíc.

2. Překlady do světových jazyků

Jsi dobrý v jazycích? Znáš správně gramatiku cizího jazyka? Často překlad za rozumnou cenu klienti hledají na Jaudelam.cz. Překlady do světových jazyků již od 70 Kč za NS jsou velmi oblíbené.

3. SEO a Linkbuilding

Velmi silná kategorie, pokud se vyznáš v SEO, a máš co nabídnout, určitě se ti na Jaudelam.cz bude dařit.

4. Psaní textů, copywriting

Weby třeba plnit kvalitním obsahem a ne každý majitel webu má na to talent nebo čas. Zde vzniká skvělý prostor pro tebe, pokud dokážeš dodat kreativní texty.

5. Sociální sítě

Ruku v ruce s předchozím tématem kráčí i správa sociálních sítí. Podnikatelé na ně nemají čas nebo chuť – naštěstí je máš ty, tak si můžeš snadno přivydělat něčím, co máš rád. Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat, TikTok – nabídni, co umíš. Tví klienti už čekají!

Ilustrační foto: Pixabay.com