Lucie.drastilova: Ke všemu, co člověk dělá, potřebuje vášeň

Lucie.drastilova: Ke všemu, co člověk dělá, potřebuje vášeň

1. Kdo je lucie.drastilova? (kdo jsi, kde bydlíš, co děláš?)

Ke všemu, co člověk dělá, potřebuje vášeň, jelikož to se pak promítá do jeho tvorby a práce. Dlouhá léta jsem hledala něco, co mě bude naplňovat, bavit a zároveň mě to i uživí. Vydala jsem se tedy na cestu, která není a nebude jednoduchá, ale láká mě mnohem víc než pracovat někde v korporátu. Navíc, kdo by nechtěl být pánem svého času a života?! Jsem krotitelkou písmenek, tou, která napíše text na jakékoli téma, rychle a bez chyb. Zkontroluji článek na blog, motivační dopis, referát či jakýkoli jiný text. Opravím pravopis i případné stylistické nedostatky. Pracovní zkušenost mám i s editací ve společenském týdeníku a prací s Adobe Indesign CS6. Stejně tak i se správou sociálních sítí. Přepíši text podle požadavků, případně navrhnu, jak ho lze ještě vylepšit. Nebráním se ale i dalším výzvám.

2. Čemu se věnuješ, jak jsi se k tomu dostala?

Ve svém volném čase se dál vzdělávám v těchto oblastech: marketing, sociální sítě, finance, investice, copywriting a i tomu se věnuji. Není jednoduché se prosadit a orientovat ve světě, který se čím dál víc rychleji proměňuje, ale s neustálým nadšením a chutí na sobě pracovat, to lze dokázat.

3. Jak jsi se dostala k jaudelam.cz a jak se ti zde prodává?

O tomto webu jsem se dozvěděla od jednoho digitálního nomáda na jeho webovkách. Zkrátka není nad zkušenosti jiných, kterým to funguje. Jen mě mrzí, že jsem o tomhle webu nevěděla dříve.

4. Co bys změnila na jaudelam.cz?

Není toho moc, co by jaudelam.cz měl změnit. Napadá mě jen, že by o těchto webových stránkách mělo vědět více lidí. Už jen proto, aby se dokázali propojit všichni ti, kteří to potřebují. Práce z domova s použitím laptopu a internetu je totiž budoucnost.

5. Jako bonus můžeš uvést jakoukoliv zajímavost o sobě.

Ráda bych letos napsala knížku a vydala vlastní diář. Tak mi držte pěsti 🙂