Našli jsme portál, kde by nakoupil i strýček Skrblík

Našli jsme portál, kde by nakoupil i strýček Skrblík

V této nejisté době, kdy každý hledá možnosti jak ušetřit nebo optimálně nakoupit, přichází portál jaudelam.cz (první svého druhu v Čechách) na pomoc. Ať jste malá firma a chcete ušetřit, nebo jste velká firma a chcete ušetřit ještě více, prostřednictvím jaudelam.cz můžete nabízet své produkty či služby a zároveň je i od jiných prodejců nakupovat.

Klikněte, vyberte si z tisíců nabídek tu, která nejvíce vyhovuje Vašim požadavkům, a jednoduchým klikem objednejte. Nespornou výhodou je, že nemusíte vyřizovat žádné smlouvy! Jáudělám Vám po objednávce snadno a rychle vystaví fakturu, kterou zaplatíte. Vaše peníze drží stránka jaudelam.cz u sebe v tzv. bezpečné jistotě, dokud nebude Vámi objednaná služba dodána.

Logo za pětistovku?

V současnosti se staly webové stránky, vlastní blogy či Facebook stránky běžnou realitou. Ceny za zrealizování daných služeb, díky různým šablonovým a na ovládání relativně jednoduchých forem, klesly více než stonásobně.

Na stránce najdete běžně nabídky na jednodušší grafiky, loga, přepisy textů nebo překlady od 120 Kč.

Co kdysi stálo tisíce korun, dnes běžně seženete za pár stovek.

Jak je to možné?

Ceny si za svou práci stanoví každý prodejce sám. Systém hodnocení na stránce zase kupujícím řekne, zda dodává své služby kvalitně a za podmínek stanovených tímto orgánem.

Stránka, která změnila způsob nakupování služeb na webu, se stala místem působení kreativců, freelancerů, kteří prošlapávají cestu “nové době“. 

Více o jaudelam.cz zde: