VIP Prodejce martin200: Jáudělám mi dalo možnost získat opravdu velké množství klientů

VIP Prodejce martin200: Jáudělám mi dalo možnost získat opravdu velké množství klientů

Ahoj, Jáuděláci,

v našem seriálu testimoniálů s šikovnými prodejci jsme se tentokrát zaměřili na ty nejšikovnější – naše TOP prodejce. Kteří to jsou? Co dělají? Jakému oboru se věnují? Jaké je tajemství jejich úspěchu? Věříme, že Vás jejich myšlenky budou inspirovat.

Jako prvního jsme vyzpovídali mladého a talentovaného webdesignéra z Bardejova, který u nás prodává pod nickem martin2000:

1. Kdo je martin2000, řekni nám něco o sobě, co děláš, kde žiješ?

Jmenuji se Martin Benka, mám 20 let a pocházím z menšího města na severovýchodě Slovenska – Bardejova. Momentálně jsem studentem prvního ročníku na Karlově Univerzitě v Praze, ale jelikož je situace taková, jaká je, stále žiji tady v Bardějově a školu studuji distančně. Při studiu se již pár let věnuji webdizajnu a social media marketingu.

2. Čemu se věnuješ, jak ses k tomu dostal?

Jak jsem již zmiňoval, věnuji se webdizajnu a social media marketingu, ale tvorba webů by se dala považovat za mou primární činnost. K webdizajnu jsem se dostal asi před 4-5 lety, když jsem se ve volném čase rozhodl, že zkusím vytvořit web pro místní mládežnický fotbalový tým. Dlouho jsem se při tom neudržel, omrzelo mě to po necelém roce. Když jsem se však v roce 2017 dostal na Jaudelam.cz, rozhodl jsem se, že zkusím své štěstí i s tvorbou webů. No a jak se později ukázalo, bylo to správné rozhodnutí.

3. Proč si začal s prodejem na Jaudelam.cz? Jak ses dostal k Jáudělám, co ti dává, v čem je pro tebe spolupráce s Jáudělám unikátní?
K portálu Jaudelam.cz jsem se dostal přibližně před třemi lety, když jsem neúspěšně sháněl brigádu při střední škole. V té době mi Jaudelam.cz doporučil spolužák, který se na portálu věnoval anglickým překladům. Tak jsem si řekl, že za pokus nic nedám a za pár dní jsem měl na Jaudelam schválený svůj první inzerát. Začátky nebyly lehké, neboť inzerátů jako je ten můj byly desítky, ne-li stovky. No postupem času se mi podařilo získat první klienty. Protože drtivá většina klientů byla spokojena s mými službami, začaly se ke mně vracet, takže se mi na Jaudelam začalo dařit. Později jsem se rozhodl rozšířit své portfolio, a tak jsem se začal věnovat webdizajnu, který se později stal hlavní náplní mé práce. Postupně se k tomu přidalo správu sociálních sítí klientů. Jaudelam mi dalo možnost získat opravdu velké množství klientů a dá se říci, že mi dalo práci, která mě dnes částečně (věřím, že do budoucna i úplně) živí.

4. Jaké jsou tvé nejbližší plány do budoucna?

Před pár týdny jsem si založil živnost, takže bych rád posunul to, co dělám na další úroveň. To mi dalo zároveň možnost zapojit se do programu PRO, díky kterému bych se měl dostat k dalším, možná i větším klientům. No a byl bych rád, aby se toto celé dalo skloubit se studiem, které jsem také začal tento rok. No jestli se to spojit podaří ukáže až čas.
5. Co jedinečného bys o sobě chtěl prozradit? (Nějakou pikošku 🙂 )

Za pikošku se to asi nedá považovat, ale jedinečné by to být mohlo :). Jelikož jsem už déle fanouškem Bardejovské fotbalu a hokeje, už nějaký ten pátek si rád zafandím na tribuně v místním fanklubu. I když se díky současné situaci na tribuny nedostanu, věřím, že se to brzy změní.

Ilustrační foto: Archiv prodejce