?Proč je výhodné topovat inzerát na Jaudelam.cz? ?

?Proč je výhodné topovat inzerát na Jaudelam.cz? ?

Ahoj, Jáuděláci!
V prosinci jsme vás zasvětili do tajů funkce Topování inzerátu. Celý článek si můžete přečíst zde.

Dnes si řekneme, proč je topování ?? pro prodejce na Jaudelam.cz  výhodné a dáme vám několik tipů, jak svůj inzerát propagovat na portálu co nejefektivněji. ??

? Věděli jste, že prodejci, kteří topují své inzeráty, zaznamenali až 3x vyšší výdělek oproti období, kdy inzeráty netopovali? Vydělávejte více i vy! ?

Předtím, než začneme, ještě jednou si řekněme:

✅ Co je Topování inzerátu na Jaudelam.cz?

Topování inzerátu znamená jeho placená propagace a pozice na první / domovské stránce v rotaci podle počtu topování inzerátů. Přičemž prostor je rozdělen mezi všechny inzeráty.

Znamená také, že daný inzerát bude na prvních pozicích ve své kategorii, kam si ho zařadil. Takto si inzerát podívá mnohem více lidí. Pokud už si na Jaudelam.cz nějaký čas, jistě víš, že denně přibývá velké množství inzerátů a upozornit potencionálního kupce právě na ten tvůj může být velmi náročné.

Jistě sis dal na svém promu záležet, proto nedovol, aby se ztratil v hromadě dalších inzerátů ostatních prodejců, kterým jde o totéž – zaujmout a získat klienta pro sebe.

✅ Jak můžeš topovat svůj inzerát na Jaudelam.cz?

Svůj inzerát můžeš topovat 7 dní, 14 dní nebo 30 dní.
Platit za topování inzerátu můžeš svými výdělky připsanými na kontě Jaudelam.cz, (kreditem, který se ti zobrazuje i na horní liště tvého konta), platební kartou, TatraPay nebo PayPal. Čím zvolíš delší období Topování, tím vyšší sleva a větší úspora tvých peněz – a vyšší šance na výdělek!

✅ Je to opravdu jednoduché!

Stačí, když si vybereš z výše uvedených možností, v pokladně zvolíš způsob platby, který ti nejvíce vyhovuje a po připsání platby bude tvůj inzerát automaticky zařazen do topování.

Pokud potřebuješ pomoc nebo máte otázky, můžeš nás kdykoliv kontaktovat na info@jaudelam.cz nebo na našem LiveChatu v pracovní dny od 9:00 – 12:00 a 13:00 – 17:00 (16:00 v pátek.)

Ilustrační foto: Pixabay.com