Topování inzerátu - jak na to a jak to funguje?

Topování inzerátu - jak na to a jak to funguje?

Ahoj! Dnes si povíme něco o funkci Topování inzerátu

Možná  sis na hlavní stránce nebo v kategorii všiml inzeráty, které jsou označeny hvězdičkou v pravém rohu. Jedná se o promované, tzv. Topované inzeráty.

Co je Topování inzerátu na Jaudelam.cz

  • Topování inzxerátu je placená propagace a pozice na první stránce portálu.
  • Inzerát bude také na prvních pozicích v kategorii, kde byl zařazen pri jeho přidávaní.
  • Topovaný inzerát má víc zobrazení = více objednávek = Tvůj vyšší výdělek.

 

Jak mohu topovat  inzerát? 

Jednoduše si v menu vyber inzerát na topování a po kolik dnů ho chceš topovat.  Klikneš na zelené tlačítko, uhradíš fakturu, a dáš topovat inzerát.

Mohu si vybrat, na jak dlouho bude inzerát topovaný?
Ano, máš možnost si zvolit topováni na 7, 14 anebo 30 dní.

Jak můžu zaplatit za topování?
Platit můžes svým výdělkem připsaným na kontě, platební kartou anebo PayPal. Čím delší je lhůta topování, tím vyšší je sleva a tvá úspora.

Jednoduchost a rychlost je naše priorita!
Stačí, když si zvolíš z výše uvedených možností, v pokladně zvolíš způsob platby, který ti nejvíce vyhovuje. Po připsání platby bude inzerát automaticky zařazený do sekce „Doporučené“ v horní části domovské stránky a na první pozice ve své kategorii.

 

 

Jak topovat svůj inzerát ZDARMA? 

Jaudelam.cz má své šikovné prodejce rádo a proto jim nabízí několik možností, jak mohou svůj inzerát TOPOVAT zdarma.  První možností je Topování za body.  Splněním různých úkolů  v sekci Získej body můžes získat bodový kredit na propagaci svých inzerátů. Pokud máš dostatek bodů, zvolíš si v menu inzerát a můžeš jej bezplatně topovat po 7 dní. 

Pokud jsi šikovný prodejce, můžeš od Jaudelam.cz získat topování zvoleného inzerátu na měsíc zdarma jako dárek za rozhovory s prodejci, které najdeš v testimonialech  na naší stránce. Pokud máš zájem o rozhovor, napiš nám na info@jaudelam.cz. Rádi se s Tebou spojíme a dohodneme detaily.

Pokud potřebujete pomoc nebo máte otázky, můžete nás kdykoliv kontaktovat na info@jaudelam.cz nebo na našem LiveChatu v pracovní dny od 9:00 – 12:00 a po -st – pá 13:00 – 17:00 (16:00 v pátek.)

Ilustrační foto: Pixabay.com