??? Proč vám (nejčastěji) zamítáme inzeráty na Jaudelam.cz? ???

??? Proč vám (nejčastěji) zamítáme inzeráty na Jaudelam.cz? ???

Ahojky!

Přidal jsi si skvělý inzerát a došlo Ti oznámení o zamítnutí? Nezlob se a nevěš hlavu.

Jak jistě každý registrovaný uživatel naší posádky na Jaudelam.cz ví, podle našich VOP máme právo a možnost (a povinnost) dodržovat jistý standard inzerátů a máme právo nevyhovující inzeráty neschválit. Navíc, při schvalovacím procesu Ti vždy napíšeme důvod, případně návrh na opravu.

Neschválené inzeráty se v zásadě dělí do 2 hlavních skupin:

  1. Nevhodné inzeráty.

Takový inzerát je na náš portál opravdu nevhodný a v 99% už není šance na nápravu. Prostě jej nezveřejníme. Týká se to například nemorálních a neetických inzerátů, nabídek práce na trvalý pracovní poměr (zabýváme se mikroprací, nejsme server nabídek práce), inzerátů porušujících Google pravidla, inzerátů na služby dodávané mimo portál (osobně.)

     2. Vhodné, ale nesprávně napsané inzeráty

Sem spadá většina zamítnutých inzerátů. Máš dobrý nápad i vhodnou službu, ale inzerát je tak nejednoznačný nebo špatně popsaný, že jej nemůžeme zveřejnit, protože kupujícímu nemůže být z popisu jasné, co za své peníze dostane.  Případně mají inzeráty technické nedostatky, kdy uvedeš kontaktní údaje, což není povoleno, nebo nahraješ nevhodný obrázek. Jak co nejlépe napsat svůj inzerát najdeš tu:

Na to vše Tě upozorní zákaznický servis a poradí, jak to řešit. Nejsme tu od toho, abychom Tě šikanovali a otravovali, ale abychom Ti pomohli. V závěru tak publikuješ adekvátní inzerát, který je jasný i kupujícímu, a vyhneš se tak případným nedorozuměním a sporům.

Nejčastější chyby ve vhodných inzerátech:

  1. krátký, nedostatečný popis služby
  2. příliš všeobecný popis služby
  3. všechny služby naráz v jednom inzerátu
  4. není uvedeno, za co je cena např za hodinu, za stranu..
  5. jsou uvedeny kontaktní údaje (telefon, e-mail..)
  6. špatná fotka, neautorizovaná fotka (nestahuj foto s vodoznakem databanky, neuznáme ji. Používej vlastní obrázek nebo creative commons)

Když ti inzerát vrátíme, opět bude procházet 24 hodin schvalovacím procesem, proto Ti doporučujeme naspat jej co nejlépe hned na poprvé.

Pokud potřebuješ pomoc nebo máš otázky, můžeš nás kdykoliv kontaktovat na info@jaudelam.cz nebo na našem LiveChatu v pracovní dny od 9:00 – 12:00 a v pondělí, středu a pátek také 13:00 – 17:00 (16:00 v pátek.)

Jsme tu pro Tebe – tým Jaudelam.cz

Ilustrační foto: Pixabay.com