Co o sobě prozradil grafik Frido95?

Co o sobě prozradil grafik Frido95?

Kdo je frido95?

Mé jméno je Frederik, pocházím ze středního Slovenska a jsem grafik. Mám 21 let, študujem studuji IT a grafice věnuji téměř celý svůj volný čas. Začal jsem už jako 12-tileté dítě a za těch necelých 10 let jsem se hodně naučil, prošel si různými odvětvími grafiky od tvorby logo-typů, bannerů, posterů přes animovanou grafiku až po web design. Kromě grafiky mám rád taktéž sport, dobrou hudbu a z času na čas se rád odreaguji při video-hrách. Za svévýhody pokládám zejména rychlost a smysl pro detail. Samozřejmě se vždy snažím vyhovět zákazníkovi a na každém projektu pracuji tvrdě a tak dlouho, jak to je potřebném aby byly obě strany spokojené.

Jak jsi začínal? Jak se ti prodává na jaudelam.cz?

Začátky pro mě osobně nebyly nijak těžké. Na začátku jsem svoje služby prodával za symbolické sumy, abych získal nějaké reference a feedback. Takže pár šťastlivců vychytilo profesionální grafiku za bezkonkurenční cenu.

Jak jsi se dostal k jaudelam.cz?

K Jaudelam.cz jsem se dostal paradoxně přes Jaspravim.sk :). Ale ve všeobecnosti k tomu portálu jsem se dostal právě přes sociální sítě možná rok, dva zpět. Řekl jsem si, že to vyzkouším, a kolotoč se roztočil. Později jsem si řekl, že moji práci rozšířím i na český trh.

Co bys změnil na jaudelam.cz?

Na portálu je velké množství prodejců a někteří nejsou příliš korektní. Na toto bych si dal větší pozor. Na druhou stranu, všechny platby probíhají přes jaudelam.cz, takže jako kupující jste v bezpečí. 🙂

Najdeš ho zde.