Jak ušetřit nákupem služeb na internetu

Jak ušetřit nákupem služeb na internetu

Když jsme přišli s nápadem udělat stránky jaudelam.cz, zamýšleli jsme se, proč by měly firmy, živnostníci a jednotlivci nakupovat na takové webstránce ?!

První věc, co nás napadla, byla faktura.

České firmy mají tu nevýhodu oproti ostatním firmám na západní polokouli, že na všechno potřebují daňový doklad. A proto koupit si službu od kohokoli, kdo není podnikatelský subjekt, je problém. Jak si to dám do nákladů? Proto na jaudelam.cz dostanete fakturu vždy za každý nákup. Díky jedinečnému systému, kterým jaudelam funguje. Je to snadno doložitelné a také možné dát si to v podnikání do nákladů.

Druhá věc byla bezpečnost

Sami máme zkušenosti s nákupem služeb na internetu. A nejednou se nám stalo, že jsme byli rukojmí indických programátorů, kteří nechtěli pokračovat v práci, pokud nepošleme další peníze, i když částka byla předem dohodnuta, nebo nás vydírali jiným způsobem.
Proto na jaudelam.cz peníze kupující nikdy nedostane dopředu. Má jistotu, že peníze jsou u nás v bezpečí a když dodá službu / produkt tak,  jak ho propagoval, svůj výdělek má jistý.
A tady je velká výhoda pro kupujícího, pokud prodejce nedodá to, co slíbil, peníze máte zpět. Pár kliků a kupující má i špatné hodnocení, co mu do budoucna nedává velké šance získat další objednávky.
Vědět, že peníze jsou v suchu a ten nový leták se již “peče v troubě”, je opravdu dobrý pocit.

Ještě lepší je ten, že jste ušetřili čas a peníze, protože ceny jsou opravdu jako za “babku”

O dalších výhodách nakupování příště.

Ilustračné foto: Pixabay.com