Jsme online i přes léto!

Jsme online i přes léto!

Ahoj! Jaké máš plány na léto? Chystáš se odpočívat, nebo plánuješ na sobě pracovat a vyzkoušet si mikropráci na jaudelam.cz?

Mnozí freelanceři právě v létě získavají nové klienty online na jaudelam.cz a také se k nám přidávají noví uživatelé. Přestože je náš systém velmi intuitivní a jednoduchý na ovládání, občas se stane, že potřebuješ pomoci.

Jsme tu pro Tebe!

Rádi bychom Ti připomenuli, že pokud si s něčím nevíš rady, jsme tu pro Tebe na Livechatu denně od 9:00 – 12:00 v pracovní dny. Sedm dní v týdnu nás můžeš zastihnout na našem e-mailu info@jaudelam.cz. I když právě nesvítíme online, pracujeme jako včeličky a obvykle dle naléhavosti odpovídáme do 24 hodin.

Visíme na síti

Určitě Ti doporučujeme sledovat náš Facebook  – sdílíme zde aktuální novinky a také případné změny a události na zákaznickém servisu. Pokud se něco akutně děje, zjistíš to právě na Facebooku.  Dalším místem, kde nás můžeš sledovat, je Twitter a Linked In. Pokud se pohybuješ v těchto vodách, přidej si nás! 🙂 Už ti nic neunikne. Samozřejmě dalším zdrojem informací je tento blog.

Jak vidíš, spojit se s námi vůbec není složité a vynaložíme maximální úsilí, abychom Ti odpověděli na všechny Tvé dotazy.

Krásné léto Ti přeje tým Jaudelam.cz