Jaké má zkušenosti s jaudelam.cz kupující Rocket?

Jaké má zkušenosti s jaudelam.cz kupující Rocket?

Dnes vám nepředstavíme naše prodejce, ale zabrouzdáme do vod našich kupujících – jedním z našich zajímavých klientů je například Rocket – kdo je a co o sobě prozdradil?

1) Prozradíš nám, kdo je vlasntě Rocket?

Jsem Peter Švaral a podnikám s manželkou Lucií. Před pár lety jsme vytvořili cvičební online portál Fitshaker.sk, který umožňuje jeho uživatelům cvičit přes videa svá oblíbená cvičení v pohodlí svého domova (od náročného HIIT přes pilates, jógu až po cvičení pro těhulky a čerstvé maminky) z místa kdekoliv na světě 🙂 Kromě toho patří do našeho portfolia kuchařské knihy z kolekce z fitka do kuchyně, či úspěšný Fitness diář.

2) Jak jsi začínal, jak se ti nakupuje na jaudelam.cz?

Už od spuštění našich stránek jsme pociťovali nedostatek našich externích spolupracovníků, a museli jsme je hledat všude možně (sociální sítě atd), až jsme narazili na úžasnou stránku jaudelam.cz, kde se nám dodavatelé (spolupracovníci) nabízeli zcela sami 🙂

3) Jak ses dostal k jaudelam.cz?

Viz moje předchozí odpověď. 🙂

4) Co bys změnil na jaudelam.cz?

Možná jen větší důraz na kvalitu některých prodejců. Už jsme se párkrát popálili nekvalitně dodanou službou, ale naštěstí jaudelam.cz nechrání jen prodávajícího, ale i nás jako kupujícího, proto je riziko podnikání s jaudelam.cz minimální.

5) Prozradíš nám něco zajímavého o sobě?

Díky našemu online podnikání můžeme neomezeně cestovat a rádi tuto výhodu využíváme. Stačí připojení k Internetu a v jednom momentě zadáváme úkoly z Filipín, Vietnamu, či nedalekého Portugalska 🙂