Marketérka Workoholicka - díky Jáudělám vydělává i na mateřské

Marketérka Workoholicka - díky Jáudělám vydělává i na mateřské
Kdo je workoholicka?

Jsem marketérka, která si právě užívá mateřskou dovolenou v našem hlavním městě a kromě procházek, péče a hraní se s mým nejmilejším parťákem ráda zabloudím do vod sociálních sítí. Kromě toho se ráda směju, miluji hudbu, cestování, občas fotím a opravdu s velkým nadšením objevuji místa, kde se dá dobře najíst. Během mého profesního života jsem si prošla několika oblastmi, které mě naplňovaly a posouvaly, ale marketing se mi dostal pod kůži a je to něco, v čem jsem se našla.

Jak si začínala? Jak se ti prodává na jaudelam.cz?

Na jáudělám jsem zaregistrovaná snad od samotného počátku portálu, ale aktivně využívat jsem ho začala až teď. Byla to skvělá příležitost, jak zůstat v kontaktu se světem, který řeší i jiné témata jako ty miminkovské. Výhodou je, že mohu své služby nabízet přímo z domu a pracovat v čase a objemu, který mi vyhovuje.

Jak ses dostala k jaudelam.cz?

O jáudělám jsem se dozvěděla osobně, přímo od jeho zakladatelky, během jednoho inspirativního setkání, což mě, I když s časovým odstupem, motivovalo přidat svůj první inzerát.

Co bys změnila na jaudelam.cz?

S fungováním portálu jsem spokojená. Vše na jednom místě s kvalitním zákaznickým servisem. Nemusím řešit byrokracii a mohu se věnovat tomu, co mám opravdu ráda a v čem jsem dobrá.

Prozradíš na sebe nějakou pikošku?

Bonusová info: Moje heslo je jednoduché: Dělej to, co tě baví a nikdy v životě nebudeš muset pracovat.

Profil prodejce workoholicka najdete tu: link.