Mirka z Jáudělám: Vždy máme možnosti na výběr

Mirka z Jáudělám: Vždy máme možnosti na výběr

“Dvacátá léta jsou léty spolupráce, propojování a využívání nových technologií. Je tu nová energie, která dává možnost by průkopníkem v IT technologii, digitalizaci, novém způsobu komunikace a nastaveních nových, zatím “neexistujících a neřešených” situací “(text: Katarína Čičmancová, Numero).

Jsme v situaci, kdy se nám mnohým z týdne na týden změnily životy v tom, že jsme zůstali doma a ne sami. Zůstali doma s námi i naše děti a pojem homeoffice najednou už není nadávka, pro některé dlouholetá samozřejmost, pro jiné dočasná nutnost a pro jiné nová možnost.

Vždy máme na výběr možnosti. Možnost podívat se na věci a situace, které se dějí tak, či onak. Po tom, co jsme již všichni doma uklidili skříně, vyházeli šuplíky a roztřídili v rámci nedobrovolného jarního prodlouženého úklidu celý byt, uklidili plochy na počítačích, nastal čas, abychom se podívali do svého nitra, přehodnotili naše vlastní možnosti, nabyli možná nové schopnosti, naučili se novým věcem a “skillům” a přesunuli své know-how do on-line (dobrovolně nebo nedobrovolně, ale s možnostmi změny).

Naši kluci pracují  v bačkůrkách ?

Mnozí z Vás nás kontaktují na zákaznický servis a ptají se, jak a co by mohli dělat on-line, inspirují se stávajícími nabídkami. Jsme na Vás proto nesmírně hrdí, že hledáte možnosti a vzpomenuli jste si i na nás :-). Protože díky Vám jsme zde již více než 10 let a pomáháme propojovat lokální dodavatele služeb s lokálními kupujícími.

Začali jsme v období, kdy jsme ani sami nevěděli do čeho jdeme, ale vycítili jsme potřebu vytvořit silnou a bezpečnou platformu na nákup služeb on-line, protože jsme věděli, že nás baví propojovat lidi nejen v reálném životě, ale i on-line. Baví nás, když vidíme, jaká krásné díla a projekty zde vznikly. Jak jste si mezi sebou pomohly vytvořit webstránky, texty, překlady, grafiky, loga (wooow a víte jaké parádní), jak jste napsali a teprve napíšete miliardy kilometrů textů, popisů produktů, odpovědí na zákaznický servis, nastavili SEO na vaše weby, zoptimalizovali kampaně, vytvořili tuny dárkových poukázek, pretelefonovali miliony minut při on-line poradenství, přečetli triliony slov z e-booků …. a to vše s vědomím, že vaše zaplacené peníze jsou v bezpečí, pokud jste tyto služby nakoupili. A pokud jste je prodali, tak s vědomím toho, že pokud službu dodáte – bude Vám vyplacena.

Zbavili jsme Vás strachu z neuhrazení faktury, jak jsme ho před několika lety nazvali v jedné z našich kampaní Claustrofobiafacturalis ? (pamatujete)?

Jsme šťastní, že zde můžeme stát s vámi nyní již jako silná a stabilní platforma se zkušeným zákaznickým servisem, který je v bezpečí domova, ale on-line, nadupaným backendem (který vám chrlí informace), pyžamovým týmem programátorů, rozumným a laskavým šéfem, který vyřeší to, co je třeba a má vždy i po tolika letech plnou hlavu nápadů, z nichž některé stíháme a některé nestíháme ani realizovat, a mou osobou, která poletuje mezi marketingem a zákaznickým servisem, sociálními sítěmi a plánováním.

Jasně, že by to tlačítko mohlo být růžové, tamto zase není vidět dost dobře (protože náš grafik má nejlepší rozlišení monitoru na světě) a rovněž víme, že mnohem více věcí by mohlo být mnohem více dokonalejších. Ale dokonalost ponecháme zatím přírodě.

My jsme tady na to, abychom se vyvíjeli, přizpůsobovali vzniklým situacím, učili se za pochodu flexibilitě, a abychom Vám pomohli najít toho, koho hledáte, nebo prodat to, co nabízíte.

 

#homeoffice #smedoma #budedobre #bezpecnostnawebe.

Jsme v tom s vámi, tým @ Jaudelam.cz