Webdesigner Michaell: Na Jáudělám mě může klient kontaktovat, i když jsem offline

Webdesigner Michaell: Na Jáudělám mě může klient kontaktovat, i když jsem offline

Ahoj, Jáuděláci,

dnes Vám představujeme sympatického grafika a webdesignéra Michaella. Pokud potřebujete vytvořit profesionální e-shop nebo web na míru, který zaujme, Michaell je tím pravým člověkem pro vás. Nabízí kompletní řešení pro firmy i jednotlivce, které podpoří prodeje a viditelnost. Zaujal nás nejen svou nabídkou služeb a jejich profesionální prezentací na jaudelam.cz, ale také jako člověk – prosím, seznamte se:

  1. Kdo je Michaell – řekni nám něco o sobě, co děláš, kde žiješ?

Ahoj jmenuji se Michaell a pocházím z třetího největšího města na Slovensku. Velmi rád se věnuji počítačům, řešení problémů spojenými s nimi a vytváření nových možností pro klienty.

2. Čemu se věnuješ, jak ses k tomu dostal?

Momentálně se profesionálně věnuji tvorbě webstránek, eshopů, aplikací pro iOS a Android. Dostal jsem se k tomu během střední školy, kde jsme vytvářeli webové stránky a to mě velmi zaujalo. Proto se tomu věnuji dodnes.

3. Proč jsi začal s prodejem na Jaudelam.cz? Jak ses dostal k Jaudelam, co ti dává, v čem je pro tebe spolupráce s Jaudelam unikátní?

S prodejem na Jaudelam.cz jsem začal, protože mě zaujala tato stránka svou jednoduchostí a možností získat zakázku i bez nutnosti osobního setkání. Dává mi jistotu, že dostanu zaplaceno za kvalitně odvedenou práci. Unikátní na Jaudelam je to, že kdykoli mě může zákazník kontaktovat, i když momentálně nemám zapnuté wifi, přijde mi sms zpráva, že mě někdo kontaktoval a já se mohu obratem připojit a odpovídat.

4. Jaké jsou tvé nejblížší plány do budoucna?

Mé plány do budoucna jsou rozšiřovat mé služby a zlepšovat kvalitu pro každého zákazníka.

5. Co jedinečného bys o sobě chtěl prozradit?

Vždy pracuji tak, aby byl každý zákazník spokojen.